Neler Yeni

Yardım Redmi note 12 pro 5g dirençli imei hatası

1ismail0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail
Redmi note 12 pro 5g almıştım ve şuan kullanıyorum dirençli imei attırdım ayarlarda çekirdek sürümüne baktım Hardware version P1 yazıyor kırmızı bir şekilde yani direnç işlemi yapılmış demek sanırım ama bugün nedense yasal uyarı tarafından mesaj geldi ve imei numaraları cihazınız yurt dışı olduğu tespit edildi 90 gün içinde kapatilicaktir yazıyor ne yapmam gerek arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz

Ekler

• Screenshot_2023-12-24-12-31-04-476_com.miui.cit-edit.jpg
    Screenshot_2023-12-24-12-31-04-476_com.miui.cit-edit.jpg
    147.6 KB · Hit: 465
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf OMUZLAR
Instagram
yusufomzlr
Facebook
lonelyusuf
*#06# yapıp gelen mesajdaki imeileri kontrol et
Uyuşuyorsa repair yaptırmanız gerek bu konuda yardımcı olabilirim
P1 evet dirençli olduğu anlamına geliyor bootloader kilidinizin açık olması şart

1ismail0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
P1 evet dirençli olduğu anlamına geliyor bootloader kilidinizin açık olması şart
Hocam repair ne nasıl yapılıyor uyuşuyor kontrol ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam fakat ben imei için direnç attirdim zaten 600tlye şimdi neden hata verdi ki?

1ismail0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail
Hocam bl kilidi açık değil daha önce yazılım attırdım smomixn olduğu için global Roma donus yaptım ve direnç attirdim şimdi bunun hala imeisi yokmu ne yapmam lazim

Tekrardan imeilerin tamir görmesi gerekiyor
Hocam nasıl olucak o ne kadar tutar

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf OMUZLAR
Instagram
yusufomzlr
Facebook
lonelyusuf
Hocam repair ne nasıl yapılıyor uyuşuyor kontrol ettim

Hocam fakat ben imei için direnç attirdim zaten 600tlye şimdi neden hata verdi ki?
Yaptırdığınız yere müracaat edin yardımcı olucaklardır mutlaka ozaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf OMUZLAR
Instagram
yusufomzlr
Facebook
lonelyusuf
Tamam hocam sağolun ben gidip imei repair yapılmasını mi istiyicem
Evet direnç atıpta imei atmaması saçma olmuş pek işini bilen biri değil gibime geldi ama suçta az sende hiçmi kontrol etmezsin atılmışmı atılmamışmı bu zamanda kimseye güvenmiyceksin kimseye ben bunu öğrendim işini garantiye alcan

1ismail0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail
Evet direnç atıpta imei atmaması saçma olmuş pek işini bilen biri değil gibime geldi ama suçta az sende hiçmi kontrol etmezsin atılmışmı atılmamışmı bu zamanda kimseye güvenmiyceksin kimseye ben bunu öğrendim işini garantiye alcan
Haklısın hocam adama verdim abi global rom at diye adam global rom attı telefon acilmiyodu recovery ekranda kalmıştı direnç atılması lazım dedi bizim hatamiz olduğu için biz aticaz dediler diğer gün gittim aldım telefonu global rom yüklü arkası lastikli bı şekilde aldım telefonu ben pek anlamam imei işinden sende saol hocam yardımcı olduğun için

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf OMUZLAR
Instagram
yusufomzlr
Facebook
lonelyusuf
Haklısın hocam adama verdim abi global rom at diye adam global rom attı telefon acilmiyodu recovery ekranda kalmıştı direnç atılması lazım dedi bizim hatamiz olduğu için biz aticaz dediler diğer gün gittim aldım telefonu global rom yüklü arkası lastikli bı şekilde aldım telefonu ben pek anlamam imei işinden sende saol hocam yardımcı olduğun için
Hayırlısı olsun hocam yinede yaptıramazsanız bu konuda reflerim baya mevcut forumda yasak olduğunu düşündüğüm için pek dillendirmek istemiyorum iyi günler umarım ücretsiz yaparlar

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
P1 cihazda bootloader açık olmasına gerek yok...

Top Bottom