Neler Yeni

Redmi note 12 pro plus Global rom nasıl yükleyebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bura Satılmış
Merhabalar Cihazım yurt dışıdır ve ben direnç kaydını yaptırdım ama telefonum güncelleme almıyor. Biraz araştırdım ve denilene göre fake rom yüklü olduğu için güncelleme almıyormuş. Telefona global rom nasıl yükleyebilirim ve global rom yüklediğim zaman veya güncelleme yaptıktan sonra Imei gidermi.(Direnç kayıtlı)
Screenshot_2024-02-14-14-42-30-836_com.android.settings.jpg

ardwnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Aksoy
Aynı sorun bende de vardı fake rom kuruluydu, şu an cihaza HyperOs kurdum. imei gider mi bilmiyorum benim cihazımda imei yokken kurmuştum.
mifirm.net burdan cihaz modeline uygun romu bulup bilgisayarına indirebilirsin tavsiyem eea rom veya global romdur.
Bootloader kilidi açık olması gerek biraz araştırma yapıp imei gidiyor mu diye bakıp öyle atabilirsin. Rom Kurulum ben şu siteden bakarak yapmıştım.
(Eğer bilgisayar cihazını görmezse MiFlasha girip üstte drivlerlar var ordan indirebilirsin)

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
Fastboot üzerinden atarsan sorun olmaz muhtemelen. Ama neden fake rom var ki cihazında? Direnç değişimi yapıldı demişsin fakat fake rom’un amacı zaten direnci değişmiş gibi gösterip cihaza imei yedirmek için kullanılıyor

Top Bottom