5 G mi ve ne için kullanıyorsun telefonudostlar merhaba babam bu sabah s24 ultra aldı ve eski telefonu s20 fe kenara bıraktı benimde sorum su suan bende redmi note 13 pro var bu telefonu bırakıp s20 fe gecsem nasıl olur sizce
pubg de daha iyi bir performans verir s20feHangisi eğer redmiden bahsediyorsan 5 g değil genelde mobilde pubg oynuyorum
eski nasıl olsaNeden hocam
evet onu bende test ettim redmi 45 samsung 60 veriyor akıcı sekilde samsungda sadece klasik amoled yanıgı var az bir şey bilemedim şimdipubg de daha iyi bir performans verir s20fe
evet eski ama işlemci gucunden dolayı aklıma giriyoreski nasıl olsa
s20 fe oyun telefonu olarak kullanılabilir 2. cihaz olarakevet onu bende test ettim redmi 45 samsung 60 veriyor akıcı sekilde samsungda sadece klasik amoled yanıgı var az bir şey bilemedim şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet eski ama işlemci gucunden dolayı aklıma giriyor
ben ustune bir para vermiyecegim hangisini alırsam alayım2 telefonun olması aslında çok iyi bir özellik sadece şarj durumlarını kontrol etmek ve simi hangisine takacağın ve ikisini birden nasıl taşıyacağın dışında iki tane olması gayet güzel bir şey ama birisi oyunlarda biraz daha zayıf bi telefon birisi ise artık pek güncel olmayan bir telefon 0ını 18k 20k ya alabileceğin bi telefon oyun içi sana 120fps sunabilme potansiyeline sahip
İki telefonu da elden çıkarırsan eline geçen parayla 0 güncel bir telefon alabilirsin demek istemiştim ama önceki yanıtları görmeden yazmıştım mesajıben ustune bir para vermiyecegim hangisini alırsam alayım