Redmi Note 8 Alınır mı?

Reaksiyon skoru
11
arkdaşlar yarın xiaomi redmi note8 alcam 2400 tl bir yerden alcam sadece akşamları pubg oynuyorum 2 saat falan 4gb ram ve snapdragon 665 işlemci var alsam nasıl iyi telefonmu bütçe buna yetiyor 😊

Alın hocam. Başlığı da açıklayıcı yapın lütfen :)

arkdaşlar yarın xiaomi redmi note8 alcam 2400 TL bir yerden alcam sadece akşamları PUBG oynuyorum 2 saat falan 4gb RAM ve snapdragon 665 işlemci var alsam nasıl iyi telefonmu bütçe buna yetiyor 😊
Çüşş.Ben olsam o cihaza 2400Tl vermezdim,ben 2 ay önce 1500Tl'ye almıştım.
Bence piyasanın durulmasını bekleyin,daha güzel cihazlar alırsınız.

arkdaşlar yarın xiaomi redmi note8 alcam 2400 TL bir yerden alcam sadece akşamları PUBG oynuyorum 2 saat falan 4gb RAM ve snapdragon 665 işlemci var alsam nasıl iyi telefonmu bütçe buna yetiyor 😊
Kullanıyorum şuana kadar bir sorun çıkmadı pubg de iyi performans veriyor ama saat konusunu bilmiyorum telde çok oyun oynayan birisi değilim

2400Tl o cihaz için çok pahalı redmi note 8 pro bile 2650tl

Sakın bak babamda var bende uzun süre kullandım eğer kameraya daha çok önem veriyorsan al ama sırf pubg için alacaksan alma pubg de akıcı da 25 - 30 fps alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayn arttı ne yapalım
Nokia 8 öneririm 2k ekranı var Pubg de çok rahat 60 fps stabil oynarsın bir tek görünüşü pek iyi değil

Nokia 8 in ekranı 5.3 inch iphone 7 den büyük 7 plustan küçük

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,943
Üyeler
188,678
Son üye
saaaslarmanfps
Geri