haldırşaldır
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
bazı sitelerde görüyorum 6 ram var 8 var ama 6ram neredeyse her sitede ama 8 ram bazı sitelerde tam güvenemiyorum telefonu alacam ama korkuyorum bi yardımcı olur musunuz
bi tanıdığım almış 8 yazıyor ayarlarda ama bilemiyorum araştırmam lazım ?6 diye biliyorum
Dostum o telefon 6 GB rame sahip eğer telefon özelliklerini merak edersen www.epey.com dan araştır doğru bilgileri orası gosterirbazı sitelerde görüyorum 6 ram var 8 var ama 6ram neredeyse her sitede ama 8 ram bazı sitelerde tam güvenemiyorum telefonu alacam ama korkuyorum bi yardımcı olur musunuz
Kaçak mı? Kaçaksa olabilir, yukarda açıkladım.bi tanıdığım almış 8 yazıyor ayarlarda ama bilemiyorum araştırmam lazım ?
Ayriyetten o fiyat bandında bir telefon arıyorsanız size oppo Realme 8 öneririm 1 hafta önce anneme hediye olarak aldım güzel ve daha güncel bir telefon 6 GB ram ile geliyor ama istersen ayarlardan değiştirip 11 GB yapabiliyorsun onu da şöyle aciklayim depolamadan kısıp rame veriyor öyle bir teknoloji geliştirmişler senin almak istediğin telefonda süper amoled bir ekran var bahsettiğim telefonda süper amoled ekran ayriyetten işlemci olarak bir tık daha iyi kutu içeriğinden 30 w şarj adaptörü çıkıyor ekran içi parmak okuyucusu var ve sıvı soğutma ile beraber geliyor yeni telefon aldığım için bu fiyat bandında bundan daha iyi bir telefon bulamadım açıkçası bence bir dusun videoları filan izle hızlı karar verme derimbazı sitelerde görüyorum 6 ram var 8 var ama 6ram neredeyse her sitede ama 8 ram bazı sitelerde tam güvenemiyorum telefonu alacam ama korkuyorum bi yardımcı olur musunuz
knk şimdi kendime almıyorum ama oyun için alıyorum senin telefon 45 fps alıyor pubg da bu 60Ayriyetten o fiyat bandında bir telefon arıyorsanız size oppo Realme 8 öneririm 1 hafta önce anneme hediye olarak aldım güzel ve daha güncel bir telefon 6 GB ram ile geliyor ama istersen ayarlardan değiştirip 11 GB yapabiliyorsun onu da şöyle aciklayim depolamadan kısıp rame veriyor öyle bir teknoloji geliştirmişler senin almak istediğin telefonda süper amoled bir ekran var bahsettiğim telefonda süper amoled ekran ayriyetten işlemci olarak bir tık daha iyi kutu içeriğinden 30 w şarj adaptörü çıkıyor ekran içi parmak okuyucusu var ve sıvı soğutma ile beraber geliyor yeni telefon aldığım için bu fiyat bandında bundan daha iyi bir telefon bulamadım açıkçası bence bir dusun videoları filan izle hızlı karar verme derim