RamadaKİNG56
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
9 serisinde android 11 beta bir şekilde kullanıma sunuldu diye biliyorum ama android 10 var bende ve miui 12.0.7 en son çıkan güncelleyebiliyormuyum yoksa daha çıkmadı mı?
Neyi deneyeyim bilmiyorum ayarlarda sadece miui güncellemesini denetleyebiliyorum.Deneyin ilk başta, olmazsa yardım etmeye çalışırım.
Global ne?Güncelleme global sürüm telefonlara yavaşça dağıtılır belki 3-4 ay bile sürebilir gelmesi.
Telefonlarda değişik sürümler oluyor, Türkiyede satılan telefonlar global. Xiaomi güncellemeleri ilk önce Çin sürümlerine gönderir sonra global'a.Global ne?
Neyi deneyeyim bilmiyorum ayarlarda sadece miui güncellemesini denetleyebiliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Global ne?
Çin sürümüne geçebiliyor uyum?Telefonlarda değişik sürümler oluyor, Türkiyede satılan telefonlar global. Xiaomi güncellemeleri ilk önce Çin sürümlerine gönderir sonra global'a.
1. Geçemezsin.Çin sürümüne geçebiliyor uyum?
Çin sürümüne geçip türkiyeyi bölge olarak ayarlasam olmuyomu1. Geçemezsin.
2. Geçip napcan aga çince biliyonmu.
Çin sürümü sadece çine özel üretilen telefonlarda var, belki rom değiştirebilirsin ama global sürümden çine geçilmez.Miui 12.0.7 leş gibi sevdiğim birsürü şey gitti ( alttaki çizgi, yüzen pencereler, ve uygulamaları temizlerken kilitleme)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çin sürümüne geçip türkiyeyi bölge olarak ayarlasam olmuyomu