AbdullahYzc
80+
- Reaksiyon skoru
- 104
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum sizce redmi note 9 pro mu alıyım yoksa mi note 10 lite mi?
Epeyde ikisinide karsilastirdinmiArkadaşlar telefon almayı düşünüyorum sizce redmi note 9 pro mu alıyım yoksa mi note 10 lite mi?
Karşılaştırdım ama bence 600 lira farka değer bişe yok bence size sorayım dedimEpeyde ikisinide karsilastirdinmi
Alan derinliği için hocamkullanıyorum güzel
Post automatically merged:
ancak kameradan bir kağıdı açılı çekince arklaar bulanık oluyor neden bilmiyorum
Antutu puanlarina bak cok fark yoksa düşük olani al ben redmi 8 ve redmi note 8 e baktim arada 100 lira olmasina ragmen note 8 in antutu puani 2 katiydiKarşılaştırdım ama bence 600 lira farka değer bişe yok bence size sorayım dedim
Bokeh efekti diye yazıyor olabilir.kullanıyorum güzel
ancak kameradan bir kağıdı açılı çekince arklaar bulanık oluyor neden bilmiyorum
Hocam bokeh portre moduna özel bir şey kisiyi on plana cikarip arkayi bulaniklastiriyor arkadas belli acidan bir kagidi cekmis alan derinligi olmasinBokeh efekti diye yazıyor olabilir.
Onu kapatın.
Hiçbir Xiaomi telefonu sık kullanmadım.Hocam bokeh portre moduna özel bir şey kisiyi on plana cikarip arkayi bulaniklastiriyor arkadas belli acidan bir kagidi cekmis alan derinligi olmasin
deniycem hocam önerin için sağolBokeh efekti diye yazıyor olabilir.
Onu kapatın.
peki nasıl düzelticem?Alan derinliği için hocam
Antutu puanlarina bak cok fark yoksa düşük olani al ben redmi 8 ve redmi note 8 e baktim arada 100 lira olmasina ragmen note 8 in antutu puani 2 katiydi
hocam bokeh yok dedikleri gibi portre modu varBokeh efekti diye yazıyor olabilir.
Onu kapatın.
720g note 8 pronunkine göre stabil bariz farklardan biri bu var 5020 mah batarya ve EN ÖNEMLİSİ note 8 pronun güncelleme desteği bitti note 9 pro 30w hızlı şarj dieri 18 neredeyse 2 katı genel farklar bunlarKarşılaştırdım ama bence 600 lira farka değer bişe yok bence size sorayım dedim