- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,884
- Konu Sahibi Konu Sahibi
2.4 2.5k max.butce ?
2.4 2.5k max.butce ?
redmi note 9 daha yeni bir telefon birkac sey olarak geride ama yerinde olsam redmi note 9 alırdım2.4 2.5k max.
Note 8 in kamerası ve video kaydetmesi daha iyi note 9un ise görünüşü ve pili daha iyi bir de işlemcisi.redmi note 9 daha yeni bir telefon birkac sey olarak geride ama yerinde olsam redmi note 9 alırdım
hem yeni bir telefon oda varNote 8 in kamerası ve video kaydetmesi daha iyi note 9un ise görünüşü ve pili daha iyi bir de işlemcisi.
Görünüş olarak mı 8 mı 9mu sence?hem yeni bir telefon oda var
bana bırakırsan 9 sebebi dedigim gibi daha yeni ddaha iyi pill daha iyi işlemci boyut olarakda daha buyuk bir telefonGörünüş olarak mı 8 mı 9mu sence?
her zaman yeni çıkan daha iyidir.(eğer kronik sorun yoksa. araştır bak )Alıntıyı görüntüle
Beyler şu an note 8 daha iyi gözüküyor ama note 9 un daha iyi olması gerekmiyormu?
kardeşim daha iyi değil kullanıcı yorumlarından gelen cevaplara göre verilmiş puanlar yani parasına göre kullanıcıya verilen imkanlar sonr akendi klasmanında karşılaştırmaları gibi şeylere göre o puanlar belirleniyo note 9 çok güzel telefon arkadaşımda var kullandım biraz tercih edilir.Alıntıyı görüntüle
Beyler şu an note 8 daha iyi gözüküyor ama note 9 un daha iyi olması gerekmiyormu?