6s 1700 TL şu an günlük kullanım da 1-2 yıl götürmez mi beni?Eğer kameraya önem veriyorsan Redmi Note 8 bakabilirsin. Eğer ki bütün parayı telefona vermek istemiyorsan GM 9 Pro da bakabilirsin. İphone 6 alınmaz bu bütçede.
Zor, uygulama geçişlerinde vs. kasma ihtimali var. Ne de olsa eski bir telefon. Bu bütçede Android her türlü avantajlı. Gm9 Pro bakabilirsiniz 1800 TL civarında, üst bütçelerde Redmi Note 8/9 var.6s 1700 TL şu an günlük kullanım da 1-2 yıl götürmez mi beni?
khabby abim diyorsa doğrudurDonanım konusunda şuanki telefonların gerisinde kalıyor.
16 gb alınmaz artık 6s plus alamıyorsanız 6s de almayın note 9 alın32 GB bulamadım 16 ve 64 satılıyor 64 de biraz pahalı gibi geldi 16 da alınmaz hafıza sorunu yaşarım.
Mümkünse iPhone 7 al yenilenmiş. Hala daha iyi bir cihaz.iOS 15 aldı sanırsam 6s.Zaten öyle telefonda oyun oynuyan biri de değilim wp instagram yt da falan takılırım.
Batarya, şarj süresi, ekran boyutu ve kalitesi, depolama kapasitesi, kamera vs vs. Sizi 1-2 sene idare eder ama bu telefon kaynaklı değil sizin kriterlerinize göre her telefon sizi idare eder tercih sizin ama pişman olursunuz.Hocam ram vs vs benim için pek önemli değil oyun oynamıyorum çünkü telefonda günlük kullanımda beni 1-2 sene idare etmez mi sence de?