Redmi Note 9 vs. Yenilenmiş iPhone 6S

Thlen

80+
Reaksiyon skoru
90
Bütçe
2500
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler 6 eylül de işe girmiştim geçen hafta maaşımı aldım. Şu an elimde 2500 TL para var.Sizce bütün paramı kullanıp xiaomi note 9 falan mı alayım yoksa yenilenmiş iphone 6s falan mı?Daha kendime üst baş da almam gerekli bütün paramı telefona harcamak istemiyorum açıkcası.İkilem de kaldım sizce napmalıyım?
Dipnot:Telefonum yok.

Iphone 6 alınmaz artık. Bence 1 ay daha çalış daha iyi bir şey al.

Iphone 6 alınmaz artık. Bence 1 ay daha çalış daha iyi bir şey al.
iOS 15 aldı sanırsam 6s.Zaten öyle telefonda oyun oynuyan biri de değilim wp instagram yt da falan takılırım.

IPhone 6 çıkalı çok oldu. Artık alınmaz. Androidlere bakabilirsin.
Çok oldu ama adamlar iOS 15 getirdi onu ne yapacağız? :D iOS 15 geldiği için 1-2 yıl idare eder beni diye düşünüyorum.

Emin misin dostum 4k video çekme özelliği var eıs var şu an güncel 2000-3000 TL android telefon bandında hangisin de var bunlar :D :D
Hocam donanım diyince aklımıza 4k video çekmek mi geliyor? O bütçede apple almak mantıklı değil bence arkadaşın dediği gibi donanım olarak çek eskidiler artık. Redmi Note 9 bütçeyi azaltmak isterseniz Redmi 9 alın.

Şu anki paranla ihtiyacın olan kıyafeti al bir ay daha çalışıp bir daha ki ay iphone 7 alman daha mantıklı olur 2. Elinin temizini bulabilirsin 2.5-3 bandında

Hocam donanım diyince aklımıza 4k video çekmek mi geliyor? O bütçede apple almak mantıklı değil bence arkadaşın dediği gibi donanım olarak çek eskidiler artık. Redmi Note 9 bütçeyi azaltmak isterseniz Redmi 9 alın.
Hocam ram vs vs benim için pek önemli değil oyun oynamıyorum çünkü telefonda günlük kullanımda beni 1-2 sene idare etmez mi sence de?

Hem o fiyata android seviyesinde oyun da oynamadıgını söylediğin için batarya konusunda daha iyi olur senin için 2 gunu çıkarırsın günlük kullanım da

Geri