REDMİ NOTE9S Mİ YOKSA POCO M3 MÜ?

Şarz aleti evde varsa sorun yok. [Type-C ise sorun olmaz 9S için]
200TL farka değer. Keşke ben bulabilsem o fiyata.
O zaman note9s alayım. Son kez soruyorum, 2.telefon olarak kullanılacak zaten yapacağım şeyleri her telefon kolayca yapar ancak m3'e göre oyun kullanım vb performanslar daha mı üstün olur?

Yazılım güncellemesi sorunu herkeste görülmüyormuş sanırım. Genel olarak kıyaslarsak, yani bu çökme durumunu düşünmeden hangsini önerirsin?
9S şuan elimde var birçok rom denedim herhangi bir sorn sıkıntı yaşamadım en iyi rom endonezya

O zaman note9s alayım. Son kez soruyorum, 2.telefon olarak kullanılacak zaten yapacağım şeyleri her telefon kolayca yapar ancak m3'e göre oyun kullanım vb performanslar daha mı üstün olur?
Tek problem kutusu olmaması ise sorun yok.
9S alınır yani PERFORMANS ve KAMERA bakımından.

Evet tek problem kutusu olmaması, letgoda da 20 günlük kutulu olarak 1900 e buldum sarj aleti vs veriyor bir de 1850'ye almaya çalışacağım. Tasarım olarak daha şık duruyor zaten. Performans olarak daha da üstün diyorsanız sorun yok o halde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1850'ye anlaştık. Yarın alacağım. Onaylıyor musunuz ? :)

Son düzenleme:
Evet tek problem kutusu olmaması, letgoda da 20 günlük kutulu olarak 1900 e buldum sarj aleti vs veriyor bir de 1850'ye almaya çalışacağım. Tasarım olarak daha şık duruyor zaten. Performans olarak daha da üstün diyorsanız sorun yok o halde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1850'ye anlaştık. Yarın alacağım. Onaylıyor musunuz ? :)
Ben onaylıyorum ama satıcıyı bilemediğim için kesin diyemem.
Yeterki satıcı düzgün olsun diyorum
HAYIRLI OLSUN bu arada

Destek, tavsiye veren herkese teşekkürler.

1850 tl’ye aldım.

@Colf53 @Yasir @DonanımFikir @Temel Reis @Unliviteds

image.jpg
image.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,597
Üyeler
186,212
Son üye