SucukEkmek
80+ Silver
Dahası
Akakçeden aldım ben en ucuzu orasıydıakakçe üzerinden mi aldınız acaba hepsiburadadan alsam daha güvenli mi olur
Akakçeden aldım ben en ucuzu orasıydıakakçe üzerinden mi aldınız acaba hepsiburadadan alsam daha güvenli mi olur
proda da normalde de aynı fotoğraflar var neye göre karar vericez acabaAkakçeden aldım ben en ucuzu orasıydı
Hocam ben kargo beleş diye proyu aldım siz bilirsinizproda da normalde de aynı fotoğraflar var neye göre karar vericez acaba
u-usta satıcı HamdiDede nalbur çıktı iade mi etsek valla iş ayakkabısı falan gönderirlerseZannetmiyorum stok fazlaydı 1 2 stok olsa elindekini satıyor derdim. Ayrıca 25 TL fazlasına hepsiburada da satmaya başladı.
Et kardeşim.u-usta satıcı HamdiDede nalbur çıktı iade mi etsek valla iş ayakkabısı falan gönderirlerse
Sen etcen mi abiEt kardeşim.
Hayır ama sen iptal et. Sonra öyle oldu böyle oldu diyeceksin hiç gerek yok.Sen etcen mi abi
Tamam abi bende etmiycem o zaman. Abi biraz kızdın gibi bana pardon rahatsız ettiysem. Pek bütçem yokta o yüzden korkuyorum kusura bakma hakkını helal et iyi akşamlar iyi forumlarHayır.
Olsun knk 109 TL'ye driveri olmasın boşverAga biz bunu sipariş ettikte .Bu kulaklığın driveri bile yok.