REEDER S19 MAX NASILDIR

Reaksiyon skoru
8
öncelikle telefonu sadece dayılar gibi kullanan bir insanım oyun veya güçlü bir uygulama kullanmıyorum bu alet bana uygun mu kasma donma yapmar mı ?

eşime s19max pro almıştım 2 ay oldu .... şimdilik bir şikayeti yok.sadece sarj yavaş doluyor diyor .belki alettendir

4 max ama ne kadar az olursa iyi olur üniye başlıycam ve kasa topluycam para lazım dediğim gibi telefonla fazla bi işim olmaz
ekranı 720p telefon alınmaz bence ama sadece alo denecekse başka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2. el de bakabilirsin

ekranı 720p telefon alınmaz bence ama sadece alo denecekse başka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2. el de bakabilirsin
evet haklısın aslında ama ortalama bir telefon alıyım desen 5k iyi bir şey kullanıyım desen 10-15-20k kadar gözden çıkarman lazım maalesef o kadar veremem
ikinci el ise güven vermiyor

Reeder alınmaz. En azından samsung a04E , 4k’nın üzerine asla çıkamam derseniz; vivo y11s veya omix x400 alın.

öncelikle telefonu sadece dayılar gibi kullanan bir insanım oyun veya güçlü bir uygulama kullanmıyorum bu alet bana uygun mu kasma donma yapmar mı ?
Reeder markasının hiçbir cihazı alınmaz.

Reeder almayın. Redmi 10c alabilirsiniz ekranı ve kamerası fazla iyi değil fakat batarya ve işlemcisi bu fiyat segmentinde çok iyi. İşlemciyi sadece oyun olarak görmeyin telefon alırken bakılması gereken ilk şey işlemci.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,010
Üyeler
197,341
Son üye
wertyh
Geri