🔥İndirim 🔥REGAL 58" 147 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K UltraHD Smart TV 16.999TL 3 TAKSİT🔥

xthepatates

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
343
Böyle fiyata böyle ürün kalmadı. Muadilleri 20-25k. Tv arayan kaçırmasın derim.

Peşin fiyata 3 taksit imkanı var.

Dled özelliği sayesinde ışığı doğru bir şekilde yaydığı için backlight problemi de ortadan kalkıyor.

Regal 58R66U01 58" 147 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart DLED TV

Geçen next 58 inç 14800 falandı o da direct led miydi edge lit miydi?

Böyle fiyata böyle ürün kalmadı. Muadilleri 20-25k. Tv arayan kaçırmasın derim.

Peşin fiyata 3 taksit imkanı var.

Dled özelliği sayesinde ışığı doğru bir şekilde yaydığı için backlight problemi de ortadan kalkıyor.

Regal 58R66U01 58" 147 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart DLED TV
Backlight problemi derken dled zaten yılların en giriş teknoloji ne gibi sorunu ortadan kaldırıyor?. Işığı düzgün yayamaz bile arada reflektör yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Backlight problemi derken dled zaten yılların en giriş teknoloji ne gibi sorunu ortadan kaldırıyor?. Işığı düzgün yayamaz bile arada reflektör yok.
Ayrıca cihaz android değil Vestel’in kendi işletim sistemi var paneli VA chot 12 cof ben bu cihazı almanızı tavsiye etmem

Son düzenleme:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca cihaz android değil Vestel’in kendi işletim sistemi var paneli VA chot 12 cof ben bu cihazı almanızı tavsiye etmem
Hocam ben ürün özelliklerinde ve soru cevaplarda yazanı yazdım. Yinede bilgilendirme için sağolun.

Geri