Neler Yeni

[Rehber]2060S Vs 5700 XT.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Merhaba arkadaşlar ben İntel Xeon.Bugün size 2060S ile 5700 Xt'nin karşılaştırmasını yapacağım.
Bu kartlar arasında yapacağımız seçimdeki en önemli etken oynayacağımız oyunlar ve acımız olucaktır.Kullanım amacına gelirsek render ve yayın yapacaksanız NVİDİA RTX serisi kartlar Nvenc sayesinde bir adım önde.Nvenc ile bu kartlar %10 daha önde oluyor.
"He ama yok gardaşım ben render yayın yapmam oyun oynarım" derseniz ise burada 5700 Xt bir tık önde.tabii ki de bir 10-20 Fps'de değil.Amd tabanlı oyunlarda mesela BF5 oyununda Amd optimizeli olduğu için fark atabiliyor ama bu her oyunda böyle bir fark attığına gelmiyor.(5700 Xt 2070S ile yarışmıyor.)Nvidia tabanlı Fortine ve PUBG oyunlarında ise 2060S daha avantajlı.Hatta 2060 bir videoda 5700Xt'yi geçiyordu.
Kartların sıcaklık ve Oc performansına gelirsek 215w 5700Xt'ye OC yapmayı düşünüyorsanız bir defa daha düşünün.175w tdpsi olan 2060S ise daha rahat Oc oluyor.Hem istediği güç bakımından hem de sıcaklık bakımından
daha avantajlı.Hele de İzmir'de yaşıyorsanız...(OC zorunlu değilsiniz.)
Ayrıca efsaneler efsanesi mayınkıraftı Gta ile yarıştıran o özellik Rtx bize bende bu kartdayım diyor.Minecraft ve birçok oyundaki gölgeleri gelistiren bu özellik aslında hiç de gerekli değil.Diğer oyunlarda çok hissettirmiyor ve MC içinde Shader kurabilirken...

isimsizüye

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar ben İntel Xeon.Bugün size 2060S ile 5700 Xt'nin karşılaştırmasını yapacağım.
Bu kartlar arasında yapacağımız seçimdeki en önemli etken oynayacağımız oyunlar ve acımız olucaktır.Kullanım amacına gelirsek render ve yayın yapacaksanız NVİDİA RTX serisi kartlar Nvenc sayesinde bir adım önde.Nvenc ile bu kartlar %10 daha önde oluyor.
"He ama yok gardaşım ben render yayın yapmam oyun oynarım" derseniz ise burada 5700 Xt bir tık önde.tabii ki de bir 10-20 Fps'de değil.AMD tabanlı oyunlarda mesela BF5 oyununda AMD optimizeli olduğu için fark atabiliyor ama bu her oyunda böyle bir fark attığına gelmiyor.(5700 Xt 2070S ile yarışmıyor.)Nvidia tabanlı Fortine ve PUBG oyunlarında ise 2060S daha avantajlı.Hatta 2060 bir videoda 5700Xt'yi geçiyordu.
Kartların sıcaklık ve Oc performansına gelirsek 215w 5700Xt'ye OC yapmayı düşünüyorsanız bir defa daha düşünün.175w tdpsi olan 2060S ise daha rahat Oc oluyor.Hem istediği güç bakımından hem de sıcaklık bakımından
daha avantajlı.Hele de İzmir'de yaşıyorsanız...(OC zorunlu değilsiniz.)
Ayrıca efsaneler efsanesi mayınkıraftı Gta ile yarıştıran o özellik Rtx bize bende bu kartdayım diyor.Minecraft ve birçok oyundaki gölgeleri gelistiren bu özellik aslında hiç de gerekli değil.Diğer oyunlarda çok hissettirmiyor ve MC içinde Shader kurabilirken...
kartlar elinizde değil bi kez :) kartları test edip atın değerleri

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Beğen
Reaksiyonlar: cici

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Techpowerup incelemeleri?
Techpowerup incelemerine göre 5700xt önde Hiç bir yabancı forumda karşılaştıklarını dahi göremezsin hatta technopatta falan da pek göremezsin ama bu forumda 2060s derler niye mi çünkü nvidia

Şu videoyu da bırakayım

Çınar Yaşar

80+ Gold
Her siteye inanmayın, bence RX5700XT çok daha önde

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
5700xt alırım ben olsam bence karşılaştırmak hata

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Haklısınız iki kartıda alıcak param yok Techpowerup ta baktıgımda bırakın geçmeyi sonuçları bile göstermiyor şuan,mobildeyim.
Böyle insanların önüne 20 sayfa sonuç göstermek pentiumun işiymiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Şanlı
Instagram
www.instagram.com/memotellica
Twitter
_memotellica
AMD sıcak çalışmıyor sıcaklık sensörleri belleklere daha yakın olduğu için öyle gözüküyor bu 1
Ben bilgisayardan anlıyorum hatalarla uğraşırım stabil değerleri bulurum öyle kullanırım diyenler 5700XT alsın bu 2
5700XT 2060S ile yarışamaz asıl yeri 2700 ile 2700S arasında bir yerdir bu 3
hiçbirinin fanboyu değilim bu 4
AMD tarafında kimse sorunlar bitti demesin NVIDIAcı olanda gelip bu kartın rakibini 2060 ve 2060S olarak göstermesin net olarak rakibi 2070tir.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Her iki kartta üzmez de sıcaklık konusu hele de bugün ben yandımkart nasıl yanmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AMD sıcak çalışmıyor sıcaklık sensörleri belleklere daha yakın olduğu için öyle gözüküyor bu 1
Ben bilgisayardan anlıyorum hatalarla uğraşırım stabil değerleri bulurum öyle kullanırım diyenler 5700XT alsın bu 2
5700XT 2060S ile yarışamaz asıl yeri 2700 ile 2700S arasında bir yerdir bu 3
hiçbirinin fanboyu değilim bu 4
Haklısınız Amd sürekli yeni driverlar yolluyor çoğunlukla düzeldi.(başarılılar ama hala yaşayanlar var o yüzden demeden geçemiyecem.)Ama ben sürekli driver sil kur yapamam.Montajlı sistem alır oyunumu oynarım.(Nvidia'da bile elim ayağım titrer.)2060s 2070'den daha da alınabilir bir kart Fps olarak 5700Xt geçse bile ben birçok teknolojisi sayesinde 2060s alırım.Ayrıca 215w fazla sıcak değil mi ya?Rakibi karşısında fazla yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Şanlı
Instagram
www.instagram.com/memotellica
Twitter
_memotellica
Her iki kartta üzmez de sıcaklık konusu hele de bugün ben yandımkart nasıl yanmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklısınız AMD sürekli yeni driverlar yolluyor çoğunlukla düzeldi.(başarılılar ama hala yaşayanlar var o yüzden demeden geçemiyecem.)Ama ben sürekli driver sil kur yapamam.Montajlı sistem alır oyunumu oynarım.(Nvidia'da bile elim ayağım titrer.)2060s 2070'den daha da alınabilir bir kart Fps olarak 5700Xt geçse bile ben birçok teknolojisi sayesinde 2060s alırım.Ayrıca 215w fazla sıcak değil mi ya?Rakibi karşısında fazla yani.
Kesinlikle öyle hocam ben 1 ay boyunca ikisi arasında tercih yapmak zorunda kaldım sırf korkum yüzünden 2060s aldım,ama saf performans olarak aralarında epey bi fark var.

Top Bottom