Neler Yeni

Öneri [REHBER] Abra ile 65 dolar kazanmak !

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Not: Dileyen arkadaşlar yapsın diye bilgilendirici bir içerik yaptım tabii ki siteyi güvenli bulmayanlar olacaktır kişisel tercihtir saygı duyarım iyi forumlar.

Arkadaşlar merhaba, kripto borsa uygulaması olan abra yeni üyelere özel olarak 65 dolar veriyor. Yapılışına direkt geçiyorum isteyen arkadaşlar yapar istemeyen arkadaşlar yapmaz.
Not:65 dolar kazanmak için referans gerekiyor. Ama referanssız kayıtlar içinde 40 dolar veriyorlar.
Yapılışı anlatıyorum.
ADIM 1: öncelikle app store veya Google play store üzerinden ABRA uygulamasını indiriyoruz.

ADIM 2: Gerekli bilgileri doldurarak kayıt olup KYC doğruluyorsunuz (kimlik doğrulama)

ADIM 3: Kimlik doğrulaması tamamlandıktan sonra minimum 1 dolar uygulamaya aktarmanız gerekiyor. Ben XLM olarak aktardım size de onu tavsiye ediyorum.

NASIL AKTARIM YAPILIR: Kullandiginiz borsa hangi borsa ise ordan 10 adet xlm alıyoruz. Çünkü gönderme ücreti düşük. Daha sonrasında kullandığınız borsa üzerinden yatırma diyoruz. Aktarılacak borsadan çekme diyoruz. Adres ve Memo bilgilerini girip gönderme işlemini tamamlıyoruz. [Max 15 dakika]

ADIM 4: Aktarım gerçekleştikten sonra parayı hesabınızda 1 gün boyunca tutmanız gerekiyor. Tuttuktan 24 saat sonra hesabınıza 15 dolar atacaklar. Dileyen arkadaşlar bunu alıp kalan işlemleri yapmak istemeyebilirler.

ADIM 5:Yoluna devam etmek isteyen arkadaşlar sitenin verdiği 15 doları kendi kullandığı borsaya geri çekip tekrar siteye atsın ve bir ay beklesin. Bir ayın sonunda 25 dolar vericek, eğer referans ile kayıt olduysaniz 50 vericek. Rehber bu kadardı telefondan yazdığım için zorlandım sorunuz olursa yazın hadi yattım ben iyi forumlar.

Referans yazmak yasak olduğu için referans isteyenler özelden ulaşsınlar !

Son düzenleme:

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Sen reften ne kadar kazanıyosun?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen reften ne kadar kazanıyosun?
Aynı şekilde referans ile giren kullanıcı 30 gün beklerse bana da 25 dolar veriyor. Ama dediğim gibi giren kullanıcı da 25 dolar kazanıyor. En azından bu şekilde söyleniyor ben referanssız kayıt oldum o yüzden o kısmı deneyimleyemedim.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Aynı şekilde referans ile giren kullanıcı 30 gün beklerse bana da 25 dolar veriyor. Ama dediğim gibi giren kullanıcı da 25 dolar kazanıyor. En azından bu şekilde söyleniyor ben referanssız kayıt oldum o yüzden o kısmı deneyimleyemedim.
25 dolar fazladan verdiğini sanmıyorum ben ama onu tam öğrenmek lazım.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
25 dolar fazladan verdiğini sanmıyorum ben ama onu tam öğrenmek lazım.
Referans sekmesinde o şekilde belirtmişler pek emin olamadım. Dileyen arkadaşlar yapsın diye bilgilendirici bir içerik yaptım tabii ki siteyi güvenli bulmayanlar olacaktır kişisel tercih.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Ben kimliği satıyom umrumda değil şirket açarlarsa da bana haber versinler gideyim beraber kutlayalım.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
25 dolar dediğin para nereden baksan bi 100 dolar vardır

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
25 dolar dediğin para nereden baksan bi 100 dolar vardır
Ne demek istedin pek anlamadım ama referans ile girersen totalde 65 referanssız girersen totalde 40 dolar elde ediyorsun. Veya uğraşmam dersen 15 alıp çıkarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gazi Furkan Sarıkaya
Ben iki gün önce indirip üye oldu kyc doğrulamasını yaptım hesaba 4 dolar xlm attım iki gün oldu ama hala 15 dolar gelmedi neden acaba

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,786
İsim
emirhan
18 yaş üstü mü olmak gerekiyor ?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru