TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Hocam bu nedir ben böyle bir işlem yapmadım ama ?
Benim 2 arkadaşın da duruyo 4 gün mu ne oldu hala onaylanmadı. 240tl gelecekti düşe düşe 200tl oldu.yeni kimlik hocam. arkadaşlarımda yaptı 10 dkda oldu onlarda
[email protected]'a mail atsanıza hocam.Benim 2 arkadaşın da duruyo 4 gün mu ne oldu hala onaylanmadı. 240tl gelecekti düşe düşe 200tl oldu.
Bazen hemen onaylanıyor ilginç bir şekilde, şanslıymışsınız.Cuma günü kayıt oldum, onay yaptırdım. 5-10 dakika içerisinde onaylandı. Bütün işlem toplasan 20 dakikamı almamıştır.
attım cevap gelmedi 2 gündür[email protected]'a mail atsanıza hocam.
deniyimBen twitterdan yazıyorum direkt cevap geliyor, sende onu dene istersen.
dmden mi yazıyorsunBen twitterdan yazıyorum direkt cevap geliyor, sende onu dene istersen.
Hocam 1 tl yatirmistimda böyle bir islem yapmadım sorun ordaHocam alım satım işlemi yapmışsınız, para falan yüklediyseniz o da olabilir.
Söyle bir durum olmuş benim transferdeki o bitexen e giden ücretmis simdi baktimHocam alım satım işlemi yapmışsınız, para falan yüklediyseniz o da olabilir.
havale ücreti vs ile öyle olmuş olabilir.Hocam 1 TL yatirmistimda böyle bir islem yapmadım sorun orda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Söyle bir durum olmuş benim transferdeki o bitexen e giden ücretmis simdi baktim