İsmail Aslan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,748
Saol eline sağlık 

Hocam biraz yüksek ama kabataş erkek lisesi istiyorum ve yaşımdan dolayı dalga geçilmez ise sevinirim.Hedefin neresi?
Kaynaklarınız gayet iyi hocam bende de var aynısı.Bende dinamo , nartest , nitelik ve master var![]()
Kuzenimden kalan bir kaç kitapta varda say say bitmezHocam biraz yüksek ama kabataş erkek lisesi istiyorum ve yaşımdan dolayı dalga geçilmez ise sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaynaklarınız gayet iyi hocam bende de var aynısı.
İnşallah gidebilirsin.Hocam biraz yüksek ama kabataş erkek lisesi istiyorum ve yaşımdan dolayı dalga geçilmez ise sevinirim.
Kaynaklarınız gayet iyi hocam bende de var aynısı.
Hocam bende çok heyecan ve nefes darlığı var denemelerimde 475 civarı yapıyorum giden sorularda heyecandan gidiyor var mıdır sizce bunun çözümü ?İnşallah gidebilirsin.Ben fazla kasmadım 6.49 girdim son 1 hafta çalışarak. Sınav basit olur zaten rahat ol.
Hayatı düşün, kazanmasan da hayatın devam edeceğini. Her şeyin lise olmadığını düşün. Biraz özgüvenli ol ama suyunu çıkartma.Hocam bende çok heyecan ve nefes darlığı var denemelerimde 475 civarı yapıyorum giden sorularda heyecandan gidiyor var mıdır sizce bunun çözümü ?
Teşekkürler hocam bazen kaygılanıyorum sınav anında heyecandan hiç bir soruyu yapamam diye sizin dediklerinizi uygulayacağım umarım faydası olur.Hayatı düşün, kazanmasan da hayatın devam edeceğini. Her şeyin lise olmadığını düşün. Biraz özgüvenli ol ama suyunu çıkartma.Olursa olur, olmazsa gelecek sınav daha çok çalışıp daha iyi şeyler yaparım de. Lise çok önemli değil kendin çalıştıktan sonra. Ayrıca liseye geçince rahatlamıyorsun bunu da aklından çıkarma üzerler.
![]()
Yüz yüze deneme sınavı oldunuz mu ?Kuzenimden kalan bir kaç kitapta varda say say bitmez![]()
En çok büyük ihtimalle sayısal alanda heyecanlanacaksın, bazı soruları belki bildiğin halde bilemeyeceksin. Heyecana kapılırsan kaybedersin bunu da unutma zaten önemli sınav değil de kafanda hep.Teşekkürler hocam bazen kaygılanıyorum sınav anında heyecandan hiç bir soruyu yapamam diye sizin dediklerinizi uygulayacağım umarım faydası olur.
Peki sizce 4 ayda deneme sonuçlarımı 490 üzerine çıkarabilir miyim( geçen yıl arkadaşım o liseye gittiğinden bende hayalini kuruyorum )En çok büyük ihtimalle sayısal alanda heyecanlanacaksın, bazı soruları belki bildiğin halde bilemeyeceksin. Heyecana kapılırsan kaybedersin bunu da unutma zaten önemli sınav değil de kafanda hep.![]()
Oldum ama okullar açıkken taa ondada konulardan geri kalmıştık biraz denemede bilmediğim sorudu çoğu oyuzden beceremedim.Teşekkürler hocam bazen kaygılanıyorum sınav anında heyecandan hiç bir soruyu yapamam diye sizin dediklerinizi uygulayacağım umarım faydası olur.
Yüz yüze deneme sınavı oldunuz mu ?
Neden ?nar yayınlarına sövesim geldi
geçen sene içimden geçti
Yaparsın tabii ki, çok basit. Sadece düzenli çalış. Dediğim gibi ben son 1 hafta çalışıp 6.49 girdim. Son 1.5 ay bilgisayar oynadım.Peki sizce 4 ayda deneme sonuçlarımı 490 üzerine çıkarabilir miyim ?
Mat kitabını almıştım.Oldum ama okullar açıkken taa ondada konulardan geri kalmıştık biraz denemede bilmediğim sorudu çoğu oyuzden beceremedim.
Neden ?