REHBER Konu Başlığı

Reaksiyon skoru
31
Bu forumda eksiklik olarak daha yeni farkettim. Az önce PSU ile ilgili detaylı bir bilgi almak için konu oluşturdum ve arkadaşın biri bana daha önceden hazırlanmış bir rehber konuyu gönderdi. Ama bu konuyu ben PSU/Kasa kategorisinde aradığımda bulamamıştım. Gereksiz konu fazlalığı olmuş oldu. Bu tarz detaylı rehber yazılarının tek bir konu başlığı altında toplanması mantıklı olabilir. Ya da mesela ben PSU/Kasa başlığına girdiğimde en başta bu rehber konusunu görmeliyim. Bu da olabilir.

Bu forumda eksiklik olarak daha yeni farkettim. Az önce PSU ile ilgili detaylı bir bilgi almak için konu oluşturdum ve arkadaşın biri bana daha önceden hazırlanmış bir rehber konuyu gönderdi. Ama bu konuyu ben PSU/Kasa kategorisinde aradığımda bulamamıştım. Gereksiz konu fazlalığı olmuş oldu. Bu tarz detaylı rehber yazılarının tek bir konu başlığı altında toplanması mantıklı olabilir. Ya da mesela ben PSU/Kasa başlığına girdiğimde en başta bu rehber konusunu görmeliyim. Bu da olabilir.
Kullanıcı incelemeleri katagorisinde bulabilirsin o konuyu belki.

Bu kısımdan rehber konulara ulaşabilirsiniz;

Ekran Görüntüsü (140).png

Kullanıcı incelemeleri katagorisinde bulabilirsin o konuyu belki.
AAA Evet öyleymiş çok teşekkürler. Evet o şekilde bulunabiliyor ama benim gibi bu tarz rehber konuları PSU kategorisi gibi yerlerde arayanlar için de o konu başlığı altında sabitlenmiş olması da fena olmazmış çünkü benim gibi çoğu kişi de bulamıyordur bence

AAA Evet öyleymiş çok teşekkürler. Evet o şekilde bulunabiliyor ama benim gibi bu tarz rehber konuları PSU kategorisi gibi yerlerde arayanlar için de o konu başlığı altında sabitlenmiş olması da fena olmazmış çünkü benim gibi çoğu kişi de bulamıyordur bence
Maalesef bütün rehber ve incelemeler sabitlenirse bir anlamı kalmaz. Güzel konular fazla hit aldığından başlarda çıkıyor zaten.

İyice karışır öyle. Rehber için boşuna yer açmadım :)
Olsun. Biraz dikkatli bakınca gayet güzel bir kategorilendirme yapılmış zaten tebrikler. Çoğu forumda bu düzen yok. Belki de ben bu kadar düzenli bir foruma alışkın değilimdr

Benim bazı rehberler, rehberler konusunda bazıları o konu ile ilgili başlıkta. :D Bundan sonra rehberler başlığına yazacağım. Arama kısmı da sağlıklı çalışmadığı için bulmakta zor oluyor.

Geri