Neler Yeni

[REHBER] Lazer (Göz) Ameliyatı Oldum Deneyimlerim (Güncellendi)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
her sene 0,5 düşüyor benim numaram ama belki o zamana kadar 5 numaraya düşer :D
İnşallah sıfırlanır :D ne güzel düşüyor valla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir sorum daha olucak. Gzölüğü çıkardıktan sonra aynaya baktığımda gözlerim çok küçülüyor. Bu ameliyattan sonra da böyle mi devam edicek yoksa gözlerim gözlük taktığımda ki gibi eski boyutuna dönücek mi?
Hocam o kadar detay bilmiyorum valla kusura bakma.

Bktrstv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
North Carolina/Amerika Birleşik Devletleri
İsim
ad soyad
Hocam dün doktordan geliyorum sol 4.75 sağ 4.5 gözlük kullanıyorum 16 yaşındayım ameliyatın göz numarası sınırı varmı
Miyop 1-10 astigmat ve hipermetrop 1-5

K
Hocam bir sorum daha olucak. Gzölüğü çıkardıktan sonra aynaya baktığımda gözlerim çok küçülüyor. Bu ameliyattan sonra da böyle mi devam edicek yoksa gözlerim gözlük taktığımda ki gibi eski boyutuna dönücek mi?
hocam küçülüyor derken?

Squarlyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sami Yusuf Arvasi
İlgilendiği Kategoriler
Fiyat performans sistem toplama tavsiyeleri, Çevre birimi önerileri, Oyun tavsiyeleri
Discord
Squarlyx#1441
Hocam benim anladığım kadarıyla göz çizdirmek dertlere deva oluyor fakat herkese kolay kolay yapılmadığından çok sık uygulanan bir yöntem değil öyle mi?

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
İnşallah sıfırlanır :D ne güzel düşüyor valla.

Hocam o kadar detay bilmiyorum valla kusura bakma.
Hocam gözlük kullanırken gözlüğü çıkarıp illaki bakmışsınızdır aynaya. O zaman fark etmediniz mi gözleriniz normale göre küçülür gözlüğü taktığınızda eski boyutuna döner. Ameliyat olduktan sonra da eski boyutuna dönüyor mu?

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam dün doktordan geliyorum sol 4.75 sağ 4.5 gözlük kullanıyorum 16 yaşındayım ameliyatın göz numarası sınırı varmı
10 dereceye kadar miyop sınırı var. 5 dereceye kadar astigmat ve hipermetrop. Yani sen çok rahat olursun. 18 yaşını beklemen gerekiyor ama.

Hocam benim anladığım kadarıyla göz çizdirmek dertlere deva oluyor fakat herkese kolay kolay yapılmadığından çok sık uygulanan bir yöntem değil öyle mi?
Her göze yapılamıyor ama her gün onlarca insan bu ameliyatı oluyor. Yani ben sadece o hastanede önümde 3 kişi vardı bekledim. Tüm Türkiye'yi düşünürsek bu rakam baya yüksek.

Squarlyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sami Yusuf Arvasi
İlgilendiği Kategoriler
Fiyat performans sistem toplama tavsiyeleri, Çevre birimi önerileri, Oyun tavsiyeleri
Discord
Squarlyx#1441
hocam gözlük taktığında gözlerin büyümüyor gözlüğün camı yüzünden gözün büyük gibi gözüküyor eğer bunu soruyorsanız.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam gözlük kullanırken gözlüğü çıkarıp illaki bakmışsınızdır aynaya. O zaman fark etmediniz mi gözleriniz normale göre küçülür gözlüğü taktığınızda eski boyutuna döner. Ameliyat olduktan sonra da eski boyutuna dönüyor mu?
Hocam sen diyene kadar ben buna hiç dikkat etmedim. Seni de yanlış yönlendirmek istemiyorum hiç bilmiyorum.

Gözbebeğini kast ediyor bence.
hocam gözlük taktığında gözlerin büyümüyor gözlüğün camı yüzünden gözün büyük gibi gözüküyor eğer bunu soruyorsanız.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
10 dereceye kadar miyop sınırı var. 5 dereceye kadar astigmat ve hipermetrop. Yani sen çok rahat olursun. 18 yaşını beklemen gerekiyor ama.

Her göze yapılamıyor ama her gün onlarca insan bu ameliyatı oluyor. Yani ben sadece o hastanede önümde 3 kişi vardı bekledim. Tüm Türkiye'yi düşünürsek bu rakam baya yüksek.
hocam normal gözle yaşamak nasıl ayrıca tüm gün yüzünüzü yıkamadan, gözünüze dokunmadan nasıl yaptınız

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Öyle belirgin bir değişiklik olduğunu sanmıyorum gözümde. Yani aynı bildiğin eskiden neyse şimdi de o gibi. Fark yok gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,166
Üyeler
162,637
Son üye
mpolat
Top Bottom