Neler Yeni

Java [REHBER] Telefondan Minecraft Java Nasıl Oynanır?

Zepett8

80+ Bronze
Telefondan Minecraft Java Nasıl Oynanır?
Merhaba, bugün sizlere telefondan nasıl Minecraft Java oynayabileceğinizi anlatacağım. Telefondan oynayabilmeniz için işletim sisteminizin Android yada IOS olmalıdır. Her ne kadar Android’de ki işlemler sadece Google Play üzerinden uygulamayı indirmek olsa da IOS’da maalesef ki bu kadar kolay değil. Gelin şimdi nasıl kurabileceğinizi anlatayım o zaman anlayacaksınız.
Android İçin Kurulum
Android için kurulum çok basit. Google Play’e girip PojavLauncher adlı uygulamayı indirmeniz yeterli. Ardından ise uygulamayı açıp ister orjinal Microsoft hesabınız ile ister 3. taraf sunucularda oynayabilirsiniz. Aynı zamanda klavye mouse bağlayarakta oynama imkanınız bulunuyor.
IOS İçin Kurulum
Maalesef IOS’da bu uygulamayı Android’de ki gibi kolay kuramıyoruz. Bu uygulamayı kurmak için ilk önce telefonumuza Jailbreak/Root atmamız gerekli. Ardından ise telefonumuzu bilgisayara bağlayarak AltStore adlı uygulamayı telefonumuza bilgisayar aracılığıyla kuruyoruz. Burdan sonra ise güvenilir bir siteden PojavLauncher adlı uygulamanın IPA dosyasını indiriyorsunuz. IPA’yı Android’de ki APK gibi düşünebilirsiniz. Fakat IPA aynı APK gibi kendi kendine çalışamıyor. Bundan dolayı AltStore adlı uygulamayı kurduk. AltStore’a IPA dosyamızı yüklüyoruz. Ardından uygulama başarıyla cihazımıza iniyor ve yapacağımız son bir şey kalıyor. O ise JIT özelliğini etkinleştirmek. AltStore sayesinde sadece AltStore’dan yüklediğimiz IPA dosyasının üstüne basılı tutarak “Enable JIT” seçeneğine tıklıyoruz ve aktif ediyoruz. Artık oyunu oynayabilirsiniz. Aynı zamanda bu sistemle cihazınıza crack uygulama bile indirebilirsiniz (Önerilmez).
Sistem Gereksinimleri
Uygulama kullandığı bir özellik sayesinde cihazınızda 200MB - 2GB arasında bir RAM kullanarak Minecraft Java oynamanızı sağlıyor. Oyunu iki cihazda test ettim. Birisi Galaxy J7 Prime, diğeri General Mobile 8 Go. General Mobile üzerinde sadece uygulama maximum 250mb ram kullanabildi. Buna rağmen 1.8.9’da kalabalık alanlarda 10-20 FPS, boş skyblock adası gibi yerlerde 30-40 FPS verdi. Galaxy J7 Prime’da ise 700 mb ram kullandı ve 1.8.9’da insanların olduğu alanlarda 30 FPS, boş skyblock adası gibi yerlerde 60 FPS verdi. tabii ki de yeni cihazlarda daha yüksek FPS oranları verecektir. Sadece elimde bu cihazlar olduğu için bunları test edebildim. IOS kısmında ise test yapamadım. Sonuca gelicek olursak, Minecraft Java telefondan bana sorarsanız oynanır. Özellikle klavye mouse bağlarsanız aynı bilgisayardaki keyfi veriyor. Rehber umarım size yardımcı olmuştur. Sağlıcakla kalın :)

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
Baya iyiymis bu teşekkürler

Top Bottom