java
80+ Bronze
Merhaba Ben Java Bugün UEFI Windows Kurulu sistemlerde nasıl Boot logosu değiştireceğimizi göstereceğim.
İlk Olarak BIOS'dan Secure Boot'u kapatın.
Kullanacağımız Program HackBGRT:
1.Adım Zip'i Klasöre çıkartın.
2.Adım Setup.exe açın yönetici isterse kabul edin.
3.Adım Yazılım çalıştırdıktan sonra I tuşuna basın.
Sonrasında ise Not defteri açılacak onu kapatın ve Paint Açılacak.(Paintten işlem yaparken arkadakı cmdyi kapatmayın.)
5.Adım Logoyu düzenleme.
Paint'den internetten indirdiğimiz bir logoyu bu logo üzerine kopyalayacağız. (Ben Windows 8 Beta Fish logosu kullanacağım.)
(Fazla büyük gelirse Yeniden boyutlandır tuşundan ''En Boy Oranını Koru'' seçeneği açıkken düzenleme yapabilirsiniz.)
6.Adım Paint'ten dosyayı kaydet tuşuna basın ve programı kapatın.
Ayrıca HackBGRT üzerinde ''HackBGRT now installed'' yazısını görüyorsanız işlem tamamlanmışdır.
Sonuç:
Ayrıca Boot logosunu normale çevirmek için HackBGRT açın ve D tuşuna basın.
Sorularınız Olursa Cevap verebilirim.
İlk Olarak BIOS'dan Secure Boot'u kapatın.
Kullanacağımız Program HackBGRT:
Releases · Metabolix/HackBGRT
Windows boot logo changer for UEFI systems. Contribute to Metabolix/HackBGRT development by creating an account on GitHub.
github.com
1.Adım Zip'i Klasöre çıkartın.
2.Adım Setup.exe açın yönetici isterse kabul edin.
3.Adım Yazılım çalıştırdıktan sonra I tuşuna basın.
Sonrasında ise Not defteri açılacak onu kapatın ve Paint Açılacak.(Paintten işlem yaparken arkadakı cmdyi kapatmayın.)
5.Adım Logoyu düzenleme.
Paint'den internetten indirdiğimiz bir logoyu bu logo üzerine kopyalayacağız. (Ben Windows 8 Beta Fish logosu kullanacağım.)
(Fazla büyük gelirse Yeniden boyutlandır tuşundan ''En Boy Oranını Koru'' seçeneği açıkken düzenleme yapabilirsiniz.)
6.Adım Paint'ten dosyayı kaydet tuşuna basın ve programı kapatın.
Ayrıca HackBGRT üzerinde ''HackBGRT now installed'' yazısını görüyorsanız işlem tamamlanmışdır.
Sonuç:
Ayrıca Boot logosunu normale çevirmek için HackBGRT açın ve D tuşuna basın.
Sorularınız Olursa Cevap verebilirim.