Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
Yalan yanlış bilgiler ile rehber hazırlayanın ve ziyaretçilerin yanlış ürün tercih etmesinin önüne geçmek için rehberlerin denetim altına alınmasını öneriyorum.
Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberler bölümü ayrılması yetkililer için daha iyi kullanıcı incelemeleri denetim altına almak belki yetkilileri zorlar. Son olarak da rehberlerin sadece Rehberler/Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberler başlığına açılmasını öneriyorum. Başka bir başlığa açılanı uyarıp daha sonraki yanlışlarında ceza öneriyorum. Şuan bazı rehberler farklı konu başlıkların altında, eğer dediğim uygulanırsa o rehber'de taşınırsa daha iyi olur.
Hatalı rehberleri silersiniz.
@Mehmet Yılmaz @White Ravens @Abdullah Hacıgül
@Mehmet Yılmaz başkan duy beni!!!
Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberler bölümü ayrılması yetkililer için daha iyi kullanıcı incelemeleri denetim altına almak belki yetkilileri zorlar. Son olarak da rehberlerin sadece Rehberler/Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberler başlığına açılmasını öneriyorum. Başka bir başlığa açılanı uyarıp daha sonraki yanlışlarında ceza öneriyorum. Şuan bazı rehberler farklı konu başlıkların altında, eğer dediğim uygulanırsa o rehber'de taşınırsa daha iyi olur.
Hatalı rehberleri silersiniz.
@Mehmet Yılmaz @White Ravens @Abdullah Hacıgül
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Mehmet Yılmaz başkan duy beni!!!
Son düzenleme: