trt1 açmaya çalışıyorum reklam engelleyiciyi kapat hatası veriyor . ehrhangi bir engelleme programı yok kaspersky var onları devredışı bırakınca da aynısı oluyor. uzantılarda da sadece ses yükseltme programı var nasıl çözerim sorunu
Brave, Edge, Firefox (veya altyapısını kullanan) tarayıcılarda varsayılan olarak izleyici engelleme var. Eğer bu ayar açıksa kapatın.
Kaspersky reklam ve izleyici engelleme ayarını (özel tarama ve reklam engelleyici olarak geçer) kendi ayarlarından tamamen kapatın. Zaten bir işe yaramaz.
Eğer AdGuard veya Next DNS gibi bir DNS kullanıyorsanız bunlar da reklam engeller. Ağ bağdaştırıcısı, tarayıcı veya modem üzerinden DNS ayarlanabiliyor.
Ayrıca düzgün bir reklam engelleme de sorunu çözebilir. Edge tarayıcısı herkesde var size Edge yükleyip, UO yüklemenizi öneririm.
uBlock Origin ücretsiz ve açık kaynaklı bir reklam engelleyicidir. YouTube, Twitch ve tüm web'de reklamları düşük CPU ve bellek kullanımıyla engelleyin. Firefox, Chrome, Edge ve daha fazlası için mevcuttur.
ublockorigin.com
Make Microsoft Edge your own with extensions that help you personalize the browser and be more productive.
microsoftedge.microsoft.com
Ben de Edge izleyici koruması (Dengeli), Ublock Origin (fazladan filtreleri açık) ve Privacy Badger açık şekilde izleyebiliyorum.
Ayrıca varsa TV+, Dsmart-GO vb. üzerinden de TRT 1 izleyebilirsiniz. Ben de TV+'dan Real Madrid maçına bakıyorum. Açıkcası üyelik falan alma planınız varsa da şu an en mantıklısı TV+ gibi duruyor. Yerel ligi geçen sene aldım ve tekrar alasım gelmedi. Hiç de keyif vermiyor. Arda'dan dolayı Real Madrid ve rakiplerini izlemek, bizim mahalle maçı kalitesindeki hatta ondan da kötü lige para vermek saçma geldi.
Bu arada iki Avrupa maçında TRT 1 uyduda şifreli oluyor. Bugün izlemek için TKGS güncelledim, kanal sıralaması da bozuldu ama izlenmeye başladı. Devlet'in her kurumu baştan aşağı kokuyor, gerçekten bıktırdılar her konuda.