trt1 açmaya çalışıyorum reklam engelleyiciyi kapat hatası veriyor . ehrhangi bir engelleme programı yok kaspersky var onları devredışı bırakınca da aynısı oluyor. uzantılarda da sadece ses yükseltme programı var nasıl çözerim sorunu
Başka tarayıcıdan açmayı dene hocam.trt1 açmaya çalışıyorum reklam engelleyiciyi kapat hatası veriyor . ehrhangi bir engelleme programı yok kaspersky var onları devredışı bırakınca da aynısı oluyor. uzantılarda da sadece ses yükseltme programı var nasıl çözerim sorunu
Trt1'i açabilmek bile bence büyük başarı hocam, bende böyletrt1 açmaya çalışıyorum reklam engelleyiciyi kapat hatası veriyor . ehrhangi bir engelleme programı yok kaspersky var onları devredışı bırakınca da aynısı oluyor. uzantılarda da sadece ses yükseltme programı var nasıl çözerim sorunu
Tabii nin siteden izle ustaTrt1'i açabilmek bile bence büyük başarı hocam, bende böyle
Alıntıyı görüntüle
yine aynı hatayı veriyorBaşka tarayıcıdan açmayı dene hocam.
googleden izliyorum tabiye atıyor zaten direktKral hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? Opera kullanıyorsan kendi reklam engelleme özelliği var onu kapat. Bende de öyle dedi kapattım çalıştı ama adguard eklentisi de var yine de çalışıyor garip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tabii nin siteden izle usta
bi maç bile izleyemiyorum böyle ülkeyiTrt1'i açabilmek bile bence büyük başarı hocam, bende böyle
Alıntıyı görüntüle
trt1 açmaya çalışıyorum reklam engelleyiciyi kapat hatası veriyor . ehrhangi bir engelleme programı yok kaspersky var onları devredışı bırakınca da aynısı oluyor. uzantılarda da sadece ses yükseltme programı var nasıl çözerim sorunu