Reklam engelleyici hatası

unkn4wn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
482
trt1 açmaya çalışıyorum reklam engelleyiciyi kapat hatası veriyor . ehrhangi bir engelleme programı yok kaspersky var onları devredışı bırakınca da aynısı oluyor. uzantılarda da sadece ses yükseltme programı var nasıl çözerim sorunu

trt1 açmaya çalışıyorum reklam engelleyiciyi kapat hatası veriyor . ehrhangi bir engelleme programı yok kaspersky var onları devredışı bırakınca da aynısı oluyor. uzantılarda da sadece ses yükseltme programı var nasıl çözerim sorunu
Başka tarayıcıdan açmayı dene hocam.

Trt1'i açabilmek bile bence büyük başarı hocam, bende böyle
1769630652518.webp

Kral hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? Opera kullanıyorsan kendi reklam engelleme özelliği var onu kapat. Bende de öyle dedi kapattım çalıştı ama adguard eklentisi de var yine de çalışıyor garip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Tabii nin siteden izle usta

Başka tarayıcıdan açmayı dene hocam.
yine aynı hatayı veriyor

Kral hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? Opera kullanıyorsan kendi reklam engelleme özelliği var onu kapat. Bende de öyle dedi kapattım çalıştı ama adguard eklentisi de var yine de çalışıyor garip

Tabii nin siteden izle usta
googleden izliyorum tabiye atıyor zaten direkt
yandex denedim yine olmadı

Alıntıyı görüntüle
bi maç bile izleyemiyorum böyle ülkeyi

• Üzgün
Reaksiyonlar: Ascl

Brave, Edge, Firefox (veya altyapısını kullanan) tarayıcılarda varsayılan olarak izleyici engelleme var. Eğer bu ayar açıksa kapatın.

Kaspersky reklam ve izleyici engelleme ayarını (özel tarama ve reklam engelleyici olarak geçer) kendi ayarlarından tamamen kapatın. Zaten bir işe yaramaz.

Eğer AdGuard veya Next DNS gibi bir DNS kullanıyorsanız bunlar da reklam engeller. Ağ bağdaştırıcısı, tarayıcı veya modem üzerinden DNS ayarlanabiliyor.

Ayrıca düzgün bir reklam engelleme de sorunu çözebilir. Edge tarayıcısı herkesde var size Edge yükleyip, UO yüklemenizi öneririm.

2026-01-28_23-11.webp

Ben de Edge izleyici koruması (Dengeli), Ublock Origin (fazladan filtreleri açık) ve Privacy Badger açık şekilde izleyebiliyorum.

2026-01-28_23-10.webp

Ayrıca varsa TV+, Dsmart-GO vb. üzerinden de TRT 1 izleyebilirsiniz. Ben de TV+'dan Real Madrid maçına bakıyorum. Açıkcası üyelik falan alma planınız varsa da şu an en mantıklısı TV+ gibi duruyor. Yerel ligi geçen sene aldım ve tekrar alasım gelmedi. Hiç de keyif vermiyor. Arda'dan dolayı Real Madrid ve rakiplerini izlemek, bizim mahalle maçı kalitesindeki hatta ondan da kötü lige para vermek saçma geldi.

Bu arada iki Avrupa maçında TRT 1 uyduda şifreli oluyor. Bugün izlemek için TKGS güncelledim, kanal sıralaması da bozuldu ama izlenmeye başladı. Devlet'in her kurumu baştan aşağı kokuyor, gerçekten bıktırdılar her konuda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,876
Üyeler
188,846
Son üye
erkanca
Geri