Remake ve Remastered ana hikayeyi farklılaştırır mı?

Myth1

80+
Reaksiyon skoru
2
Hikayeli oyunlar yeni yeni içli dışlı olmaya başladım. Soracağım soru size mantıksız gelebilir fakat merak ettim. The Last of Us 1'in remake veya Remastered neyse bilmiyorum çıkacağını söylediler. Hikayede farklılık olur mu? Ona göre şimdi başlayacağım.

Hikayeli oyunlar yeni yeni içli dışlı olmaya başladım. Soracağım soru size mantıksız gelebilir fakat merak ettim. The Last of Us 1'in remake veya Remastered neyse bilmiyorum çıkacağını söylediler. Hikayede farklılık olur mu? Ona göre şimdi başlayacağım.
Remastered: Grafik iyileşmesi
Remake: En iyi örneklerden biri 1998 yılında çıkan Resident Evil 2 ile 2019'da çıkan Resident Evil 2 Remake. Oyunun genel görünümü, hatalar, grafikler, eksik olan şeyler eklenir, ana oyunda sevilmeyen şeyler kaldırılır ya da daha iyisi yapılır

Remake yapılırsa sadece cilalanır. Remastered yapılırsa eğer hikaye hafif dokunuşlar olabilir ama çok değişmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,149
Üyeler
174,992
Son üye
veni3468
Geri