Neler Yeni

Remake ve Remastered ana hikayeyi farklılaştırır mı?

Myth1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sacid TANRIVERDİ
Hikayeli oyunlar yeni yeni içli dışlı olmaya başladım. Soracağım soru size mantıksız gelebilir fakat merak ettim. The Last of Us 1'in remake veya Remastered neyse bilmiyorum çıkacağını söylediler. Hikayede farklılık olur mu? Ona göre şimdi başlayacağım.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Hikayeli oyunlar yeni yeni içli dışlı olmaya başladım. Soracağım soru size mantıksız gelebilir fakat merak ettim. The Last of Us 1'in remake veya Remastered neyse bilmiyorum çıkacağını söylediler. Hikayede farklılık olur mu? Ona göre şimdi başlayacağım.
Remastered: Grafik iyileşmesi
Remake: En iyi örneklerden biri 1998 yılında çıkan Resident Evil 2 ile 2019'da çıkan Resident Evil 2 Remake. Oyunun genel görünümü, hatalar, grafikler, eksik olan şeyler eklenir, ana oyunda sevilmeyen şeyler kaldırılır ya da daha iyisi yapılır

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Remake yapılırsa sadece cilalanır. Remastered yapılırsa eğer hikaye hafif dokunuşlar olabilir ama çok değişmez.

Top Bottom