RENDER/GAMİNG KARIŞIMI İÇİN ÖNERİLERİNİZ

YILDIRIMX

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar. Yılbaşına kadar 10.000 tllik bir bütçe çıkarmayı hedefliyorum. Hem render yapabileceğim, hem de oyunlarda beni yüz üstü bırakmayacak bir laptop almak istiyorum. Kurların yüksekliğinden bu pek mümkün olur mu emin değilim. Aslında macbook çok istiyorum ama inanılmaz pahalı. Bu başlığın altında 10.000 tl bütçe ile render yapabileceğim bir laptop önerisi yaparsanız çok mutlu olurum. (İşim dolayısıyla laptop olmak zorunda)

Ürün linki: http://bit.ly/GGFenix - İndirim Kodu: PCHFENIX (500TL fiyatı düşer) Bütçe artırılıp alınabilir 2070 ekran kartı seni üzmez ve i7 10750h gibi güçlü bir işlemci.

Alıştığımız cevap: RTX 3000 serisinin çıkmasını bekle

Merhabalar. Yılbaşına kadar 10.000 tllik bir bütçe çıkarmayı hedefliyorum. Hem render yapabileceğim, hem de oyunlarda beni yüz üstü bırakmayacak bir laptop almak istiyorum. Kurların yüksekliğinden bu pek mümkün olur mu emin değilim. Aslında macbook çok istiyorum ama inanılmaz pahalı. Bu başlığın altında 10.000 TL bütçe ile render yapabileceğim bir laptop önerisi yaparsanız çok mutlu olurum. (İşim dolayısıyla laptop olmak zorunda)
O zamana kadar rtx 3000 mobile ve amdnin laptop işlemcileri çıkar ikisinide alırsın amd zaten render için çok iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,466
Üyeler
191,111
Son üye
hüseyin007
Geri