T.P.G.
80+ Titanium
yok soruyorum sadece. 2700X+Prism ile mi oldu diye. Sakin ol birazKullanmış deneyimlemiş biri olarak söyluyorum popomdan uydurmuyorum.
yok soruyorum sadece. 2700X+Prism ile mi oldu diye. Sakin ol birazKullanmış deneyimlemiş biri olarak söyluyorum popomdan uydurmuyorum.
Evet sistem imzadaki gibi ve prism ile kullanıyorum.hocam render la bu az buz bir şey değil 8c 16t %100 yükte olacak Prism nasıl yetsin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
2700X mi? Prism ile? O zaman çok iyi.
Gayet sakinimyok soruyorum sadece. 2700X+Prism ile mi oldu diye. Sakin ol biraz
o zaman iyiymişEvet sistem imzadaki gibi ve prism ile kullanıyorum.
Doğru diyorsun, yani yetmez diyemiyorum ama prism o kadar da kötü bir soğutucu değil bence. Şurada bayağı bir tartışılmıştı bir arkadaş yetmediğini söylüyordu bir de sesi rahatsız ediyormuş wraith prism'in. Son karar yine arkadaşın tabi :hocam render la bu az buz bir şey değil 8c 16t %100 yükte olacak Prism nasıl yetsin?
Evet sistem imzadaki gibi ve prism ile kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gayet sakinim
hocam ozaman ben r7 2700x alıyım hem sogutucusu yetiyor hemde render da daha iyi ise sizce bu işlemciye b550 a pro yeterli mi ?o zaman iyiymiş
Rahat rahat yeter ki VRM'leri de çok iyi b550 a pro'nun. Güzel seçim olacaktır.hocam ozaman ben r7 2700x alıyım hem sogutucusu yetiyor hemde render da daha iyi ise sizce bu işlemciye b550 a pro yeterli mi ?
Peki bu işlemciye oc ve uv yapabilirmiyimRahat rahat yeter ki VRM'leri de çok iyi b550 a pro'nun. Güzel seçim olacaktır.
Anakart konusunda bir şey diyemem ama dediğim gibi render konusunda zaten sonuçlar belli soğutma konusunda da en azından bizde herhangi bir sorun yok ısınma konusunda.hocam ozaman ben r7 2700x alıyım hem sogutucusu yetiyor hemde render da daha iyi ise sizce bu işlemciye b550 a pro yeterli mi ?