Render için hangi işlemciyi almalıyım?

ryzen 5 3600 un stock sogutucusu yetmiyor kendine
Aslinda onun stok sogutucusu yerine benim eski işlemciden kalan wraith spire var altinda bakir yüzey var o yetermi acaba

Aslinda onun stok sogutucusu yerine benim eski işlemciden kalan wraith spire var altinda bakir yüzey var o yetermi acaba
wraith spire degilde wraith prism olsa olabilir di ryzen7 2700x wraith prism ile geliyor diye biliyorum

Wraith prism yetmiyor diyorsun hocam wraith spire nasıl yetsin?
yeter ya, renderda emin değilim
Wraith spire'ın kendine hayrı yok hocam. Wraith stealth'in bir tık gelişmişi, renderda wraith prism yetebilir fakat wraith spire yetmez. Bence t6 ultra al kafan rahat olsun ki t6 ultra alacaksan r5 3600 daha mantıklı da olabilir.

3600 alıcaksann t6 degilde daha üst bir soğutma alsan daha iyi olur
Sadece 1 sene stok sogutucuyla veya t6 ile kullanacagım sonra sistemi upgrade edecegim zaten sıvı soğutma eklerim birde güçlü olursa 4600yapabilirim sonrsda işlemciyi

idare edebilir. belki 80 dereceleri geçmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

T6 ULTRA ile işlemci rahaat rahat 4.4GHz görüyor. Bende Arctic Freezer 34 DUO var T6 ile aynı değerler
overclock için daha iyi bir sogutma olabilir diye düşünmüştüm yetiyorsa gayet iyi

Wraith prism yetmiyor diyorsun hocam wraith spire nasıl yetsin?

Wraith spire'ın kendine hayrı yok hocam. Wraith stealth'in bir tık gelişmişi, renderda wraith prism yetebilir fakat wraith spire yetmez. Bence t6 ultra al kafan rahat olsun ki t6 ultra alacaksan r5 3600 daha mantıklı da olabilir.
Hayir hocam 2700x e spire takmayacagım 3600 alırsam sprie takacagım sogutucu olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,679
Üyeler
186,927
Son üye
tahasan4578
Geri