Sadece 1 sene stok sogutucuyla veya t6 ile kullanacagım sonra sistemi upgrade edecegim zaten sıvı soğutma eklerim birde güçlü olursa 4600yapabilirim sonrsda işlemciyi
Sizce 3d render için 2700x+ 3060 mı yoksa r5 3600+ 3060 mı almalıyım 3600 daha yeni bir işlemci 7 nm işlemci fakat onu alınca sogutucu almak zorundayım ryzen7 2700x ise 12nm fakat 8core 16thread benim için daha iyi fakat 3d render da sanirim ekran kartı önemli diye biliyorum sizce hangisini almalıyım birde 2700x gaming gecesinde falan indirime giriyor mu ?
Tamam anladım onu biliyorum. Diyorum ki wraith prism render'da yetebilir fakat wraith spire asla yetmez. Wraith stealth'ın çok az gelişmiş hali zaaten. Ben olsam yerinde ya r7 2700x alıp wraith prismle kullanırdım ya da r5 3600 alıyorsam da t6 ultra alırdım yanına.
Wraith prism yetmiyor diyorsun hocam wraith spire nasıl yetsin?
Wraith spire'ın kendine hayrı yok hocam. Wraith stealth'in bir tık gelişmişi, renderda wraith prism yetebilir fakat wraith spire yetmez. Bence t6 ultra al kafan rahat olsun ki t6 ultra alacaksan r5 3600 daha mantıklı da olabilir.
Tamam anladım onu biliyorum. Diyorum ki wraith prism render'da yetebilir fakat wraith spire asla yetmez. Wraith stealth'ın çok az gelişmiş hali zaaten. Ben olsam yerinde ya r7 2700x alıp wraith prismle kullanırdım ya da r5 3600 alıyorsam da t6 ultra alırdım yanına.