Render pc sinde olması gerekenler

aga ben üni için çok güçlü işlemci alıcam ekran kartını boşluycam bi ara elime para geçince güzel bi ekran kartı takıcam sence öyle mi yapmalıyım yoksa tam tersini mi yapıyım ekran kartını güçlü alıp işlemci yi mi güçsüz alsam 2 sinden birini sonradan eklemeyi düşünüyorum 2 si birlikte olmuyor cidden mini itx eklenince bide çok pahalı oluyor sence hangisini yapıyım

Bence ikisinide dengeli yapabilirsin.

dengeli yapmak istemiyorum işte 2 si orta olucağına biri çok güçlü olsun diğerini sonradan tamamlıyım

İşlemciden kısarsan sanırım darboğaz olmicak seviyede olabilir ama kart Nvidia mı ?

bir oyuncu bilgisayarına nazaran render v.s gibi kullanımlara hizmet edecek pc öne çıkan hususlar ne olmalı ?
1) Ekran kartıyla dengeyi çok bozmayacak şekilde çoklu çekirdek performansı güçlü bir işlemci.

2) SATA bir SSD işlemin rastgele bir bölümüne tıklayıp erişmeye çalıştığınız zaman biraz bekletebilir , o yüzden hızlı bir SSD disk.

3) Render'da işleneceklerin miktarı oyuna göre fazladır. O yüzden işlemciyle iletişime geçeceği, o sırada o verileri gerekli miktarda barındıracağı için yüksek miktarda, ve mümkün mertebe yüksek frekans hızında RAM'ler.

4) Render'da işlemcinin bütün çekirdekleri tam güç çalışacağı için anlayacağınız üzere ısınacaktır, gerekli soğutmayı sağlaması için de iyi bir işlemci soğutucu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,873
Üyeler
190,995
Son üye
Furking0703
Geri