Halil014
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,539
- İsim
- İbrahim Halil Çelik
Link:https://www.akakce.com/oyun-kolu/en...aystation-gamaped-hd-fiyati,752487056.html?nx
Öncelikle bu kolu Trendyol daki bir mağazadan alabilirsiniz ben bizzat mağazanın yakınlarında oturduğum için oradan aldım kargo ile falan uğraşmadım
Ve internet ortamında fazla inceleme bulamadım . Satıcı Hadron marka olarak belirtmiş ancak ürün Hadron değil. Muhtemelen Çin malı Aliexpress Gearbest gibi yerlerden çıkmadır. Ayrıca kutudan kablo da çıkıyor.
Tüm kutu içeriği:
-Alet
-1 adet micro USB kablosu
+'lar:
+Bu fiyata PC için kullanacaksanız kablosuz olarak yeterli çünkü Xbox kolları Logitech f710 pahalı kollar ve yeni Monster pusat kolunu tavsiye etmem genel olarak
+Malzeme kalitesi gayet iyi
+Telefona ve ps4 e Bluetooth ile sorunsuz bağlanıyor
+Ergonomi gayet iyi.
+Titreşim dokunmatik yüzey vb. çalışıyor
+PC de kablosuz kullanmak için dongle gerekiyor ve o zaman Steam ile senkronize edebiliyorsunuz
+Kablolu kullanırken DS4 Windows ile kullanabiliyorsunuz ancak o zaman Xbox 360 controller olarak tanıtıyorsunuz
+Tetikler kusursuz olmasa da az basınca az çok basınca çok tepki alabiliyorsunuz
-PC de Dark Souls Dead Cells gibi bazı oyunları destekliyor
-'ler:
-Analoglarda ölü bölge var FPS oyunlarında eksi olabilir
-xinput desteği yok
-Ps logosu yok ama tuşu var
-Bataryası orijinale göre zayıf
-Titreşim zayıf
-DS4 Windows ile uğraşmak biraz zahmetli link yukarıda
-DS4 Windows olmadan titreşim kullanamazsınız
Son sözler: ps4 te denemedim bilgisayar ve telefonda denedim. PC de biraz uğraşmak gerekiyor . Desteklemeyen oyunlarda Steam geniş ekran
kullanabiliyorsunuz. 2-3 haftadır bir sıkıntı yaşamadım. Fiyatında göre gayet iyi şuan memnunum. Mağaza bana bir yıl garanti verdi . Görücez bakalım . Eğer kullanan arkadaşlar varsa veya farklı tavsiyesi olan bu konuya yazabilir.
Öncelikle bu kolu Trendyol daki bir mağazadan alabilirsiniz ben bizzat mağazanın yakınlarında oturduğum için oradan aldım kargo ile falan uğraşmadım
Ve internet ortamında fazla inceleme bulamadım . Satıcı Hadron marka olarak belirtmiş ancak ürün Hadron değil. Muhtemelen Çin malı Aliexpress Gearbest gibi yerlerden çıkmadır. Ayrıca kutudan kablo da çıkıyor.
Tüm kutu içeriği:
-Alet
-1 adet micro USB kablosu
+'lar:
+Bu fiyata PC için kullanacaksanız kablosuz olarak yeterli çünkü Xbox kolları Logitech f710 pahalı kollar ve yeni Monster pusat kolunu tavsiye etmem genel olarak
+Malzeme kalitesi gayet iyi
+Telefona ve ps4 e Bluetooth ile sorunsuz bağlanıyor
+Ergonomi gayet iyi.
+Titreşim dokunmatik yüzey vb. çalışıyor
+PC de kablosuz kullanmak için dongle gerekiyor ve o zaman Steam ile senkronize edebiliyorsunuz
+Kablolu kullanırken DS4 Windows ile kullanabiliyorsunuz ancak o zaman Xbox 360 controller olarak tanıtıyorsunuz
+Tetikler kusursuz olmasa da az basınca az çok basınca çok tepki alabiliyorsunuz
-PC de Dark Souls Dead Cells gibi bazı oyunları destekliyor
-'ler:
-Analoglarda ölü bölge var FPS oyunlarında eksi olabilir
-xinput desteği yok
-Ps logosu yok ama tuşu var
-Bataryası orijinale göre zayıf
-Titreşim zayıf
-DS4 Windows ile uğraşmak biraz zahmetli link yukarıda
-DS4 Windows olmadan titreşim kullanamazsınız
Son sözler: ps4 te denemedim bilgisayar ve telefonda denedim. PC de biraz uğraşmak gerekiyor . Desteklemeyen oyunlarda Steam geniş ekran
kullanabiliyorsunuz. 2-3 haftadır bir sıkıntı yaşamadım. Fiyatında göre gayet iyi şuan memnunum. Mağaza bana bir yıl garanti verdi . Görücez bakalım . Eğer kullanan arkadaşlar varsa veya farklı tavsiyesi olan bu konuya yazabilir.
Ekler
Son düzenleme: