Öyle şeyler oluyor ben hiç reset ile atmam güvenli olmuyor seninki format atarken çökmüştür dediğim yap eğer USB format DÜZGÜN attıysan USB format at düzelir yoksa arkadaşın PC USB yazdır direk boot format atilk flaşbellekle atıcaktım sonra boşver dedim bozarım falan dedim (ama yüklü windows usbde)
sonra vazgeçtim eski yöntemle reset atmayı denedim yani ayarlar sıfırla kısmından
önceden hiçbir sorun yoktu şimdi yaptım bilgisayar yeniden başlatıldı her şey yükleniyordı yüzde bilmem kaç oldu sonra mavi ekran oldu
şuan ise bios dışında hiçbirşey açılmıyor
onu nasıl yapıcamki bios dışında hiçbirşeye girilmiyor usb taktım biosa geldim f12'ye bastım 2 seçenek geldiÖyle şeyler oluyor ben hiç reset ile atmam güvenli olmuyor seninki format atarken çökmüştür dediğim yap eğer USB format DÜZGÜN attıysan USB format at düzelir yoksa arkadaşın PC USB yazdır direk boot format at
2'side uyarı veriyorFat 32 tıklayın olmadı nfst tıklayın hangi şekilde format yazdırınız bilmiyorum
ikiside uyarı veriyorSakin ol ve içinde windows kurulumu olan usbni seç.
Eğer kurulumu düzgün yaptıysanız normal boot ile açılır.
Msi da F11 tuşu usb seçimi için.2'side uyarı veriyor
ikiside uyarı veriyor
Yanlış bilmiyorsan format yazdiramamissin düzgün yazdırdığına emin misin2'side uyarı veriyor
ikiside uyarı veriyor
Yanlış bilmiyorsam format yazdiramamissin düzgün yazdırdığına emin misin
yt'den izleyip yapmıştım ama emin değilim maalesef yanlış birley yapmışım demekkiYanlış bilmiyorsan format yazdiramamissin düzgün yazdırdığına emin misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tekrar atın format rufus yapabilirsiniz ben genellikle ondan yapıyorum bide Windows tools ileyt'den izleyip yapmıştım ama emin değilim maalesef yanlış birley yapmışım demekki
başka pc olsa yüklerdim ama yok maalesefki.Tekrar atın format rufus yapabilirsiniz ben genellikle ondan yapıyorum bide Windows tools ile