Neler Yeni

RESİDENT EVİL 4 REMAKE !

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,591
İsim
ismail
Nası sönük reis her anlamda daha iyi bir oyun
Mekanların daha geniş ve aydınlık bölgelerde geçmesi.Korku unsurunun yerini aksiyona bırakması.Sondaki boss savaşının saçmalığından bahsetmiyorum bile.7'de savaştığımız her aile üyesi kendine has tasarımı ve rolüyle oyunu domine ediyordu.8'de akıllarda kalan tek karakter lady dimitrescu.O da büyük tırt çıkmıştı.Karl heisenberg tasarımı ve rolü gereği oyunda merak unsurunu tetikleyen tek karakterdi.Ek olarak 7 de dar alanlarla gerim gerim gerilirken 8 de laylaylom oynadım tüm oyunu.Mekanlar o kadar aydınlık ve geniş ki tüm havasını öldürmüş oyunun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa
Mekanların daha geniş ve aydınlık bölgelerde geçmesi.Korku unsurunun yerini aksiyona bırakması.Sondaki boss savaşının saçmalığından bahsetmiyorum bile.7'de savaştığımız her aile üyesi kendine has tasarımı ve rolüyle oyunu domine ediyordu.8'de akıllarda kalan tek karakter lady dimitrescu.O da büyük tırt çıkmıştı.Karl heisenberg tasarımı ve rolü gereği oyunda merak unsurunu tetikleyen tek karakterdi.Ek olarak 7 de dar alanlarla gerim gerim gerilirken 8 de laylaylom oynadım tüm oyunu.Mekanlar o kadar aydınlık ve geniş ki tüm havasını öldürmüş oyunun.
Haklısın 7 beni gerim gerim germisti hatta bir ara oyunu bırakmayı bile düşündüm. Mesela 4 te böyle bir şey hiç yaşamadım 4 daha çok sardı beni çünkü korku öğesi fazla yoktu .

halitxct

80+ Silver
Senin dediklerinin tam tersi oldu bendede 8.oyun mekanları görselliği herşeyiyle 7.oyundan üstündü 7.oyunuda severim fakat 2.yarısındaki aksiyonu çok tırttı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,584
Üyeler
166,784
Son üye
EmreKaya34
Top Bottom