Resident Evil Requiem Kırıldı!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

firatness

80+
Reaksiyon skoru
139
Korsan Link Paylaşımı
Kırmızı sitede mevcut seriii

Sabahtandır bekliyorum oynayabilmek için :)
Tabii ki bu tarz sitelere ne kadar güvenilir ben bilemem ama Dodi iyidir. Denemeye koyuluyorum. Sizleri bilgilendiririm :)

Downloaded

2151 times

kez indirilmiş bu da bazı şeyleri açıklıyor :)

Uğraşmak istemeyenler için direkt link:

Dodi'den indirilme direkt Torrent dosyasıdır.

Bu da Dodi'den Crack dosyasıdır.

UĞRAŞMAK İSTEMEYENLER İÇİN DOSYALARI BİZZAT YÜKLEDİM. KÖTÜ NİYET ALGILAYIP DA KONUYU KAPATMAYIN LÜTFEN. YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUM FORUMUN AMACI DA BU DEĞİL Mİ ZATEN?

Son düzenleme:
Bari ayda yılda bi çıkan kaliteli oyunlara parasını verelim ya :D korsan bize yakışmaz, steamde satışa sunulduğu ilk gün almıştım parasını da hak ettiğini düşünüyorum.

Boşa mı satın aldık :D
Şuan sorunsuz stemdan oynuyorum da dodide güvenilirdir kıran kim empress mi rune mi? empress genelde capcom karını çıkardıktan sonra kırıyor anlaşmalı heralde anladığım kırmak için az biraz bekle
ama ilk defa RE oyunu 2 günde kırıldı vay be

İnceledim biraz kirigiri diye biri kırmış
Normalde bu işleri Rune ve Empress yapar u ikisi daha güvenilir diğer krekırlara nazaran
Ayrıca fitgirl denen hırbodan indirmeyin o herif dodiden daha fazla sıkıştırıyor ama yüklemede gecikiyor
Dodiden indirip yüklemeniz daha hızlı sürer

Onun dışında bence krekle uğraşmayın güvenilir kişilerle ortak alın korsan işi risklidir her zaman

Son düzenleme:
Bu kırılan tam sürüm değil diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim deneyen bilgi verebilir mi?

drm var nasıl kırılıyor öyle olsa code vein 2 stellar blade kırıldı dikkat edin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri