Yardım ResidentEvil serisi alınır mı? ? Alınırsada hangileri alınır!

Deepied

80+
Reaksiyon skoru
49
Selamun Aleykum

Resıdent evıl almak ıstıyorum korku oyunlara bu aralar cok sardımda bır suru serısı var hangısını alacagıma karar veremedım. Hangısını alacagıma yardımcı olursanız sevınırım!
Ucuz ve guzel hıkayelı grafıklı surukleyıcı olursa guzel olur

Selamun Aleykum

Resıdent evıl almak ıstıyorum korku oyunlara bu aralar cok sardımda bır suru serısı var hangısını alacagıma karar veremedım. Hangısını alacagıma yardımcı olursanız sevınırım!
re2 remake re7 re8 alınır
200tl bütçeyi bi tık aşıp re7 ve 8 almanı öneririm
re2 remake de güzeldir ama 2 oyuna karşı 1 oyun değmez

re2 remake re7 re8 alınır
200tl bütçeyi bi tık aşıp re7 ve 8 almanı öneririm
re2 remake de güzeldir ama 2 oyuna karşı 1 oyun değmez
butce yanlıs oldu kusura bakma butce yok gıbı dusun sıkıntı etme sen hangısını almalıyım ? tabı cok pahalıda olmasında

Selamun Aleykum

re4 remake ve re7'nin videosunu izlemiştim. Baya sarmıştı bir de outlast'a bak istersen outlast'ın akıl hastanesinde geçen oyunu da çok güzel.

Selamun Aleykum

re 2 3 4 remake alınır 7 ve village da alınır hepsi güzel oyunlar ama 7 ve 8 biraz korkuttu beni korkmam dersen alabilirsin.

Selamun Aleykum

Resident evil 2,3,4,7,8 en iyi oyunlarıdır. İstersen 4.oyunu eski halini alabilirsin

butce yanlıs oldu kusura bakma butce yok gıbı dusun sıkıntı etme sen hangısını almalıyım ? tabı cok pahalıda olmasında
bütçe yanlışsa sana önerilerim re2 remake re7 re8,paraya para demiyorum diyorsan re4 remake de çok güzel ama 900tl gibi bişey
fiyatını hak ediyor mu inan bilmiyorum,oynamak nasip olmadı
oynar mı anadolu çocuğu,oynayamaz

re 2 3 4 remake alınır 7 ve village da alınır hepsi güzel oyunlar ama 7 ve 8 biraz korkuttu beni korkmam dersen alabilirsin.
Resident evil 2,3,4,7,8 en iyi oyunlarıdır. İstersen 4.oyunu eski halini alabilirsin
re4 remake ve re7'nin videosunu izlemiştim. Baya sarmıştı bir de outlast'a bak istersen outlast'ın akıl hastanesinde geçen oyunu da çok güzel.
Eyvallah sagolasın herkesden 7 ve 8 alıcam sonunda kadar korktsunlar bakalım :d

hangı dlc paketını alayım onerın varmı
Genel olarak toplu almanı öneririm fazladan 90 vererek iki oyununda tüm dlclerini alıyorsun. Bununla birlikte re7 4 tane ekstra hikaye birlikte geliyor olaylar sonrasını anlatıyor. Ve re8'in devamını görüyorsun

Genel olarak toplu almanı öneririm fazladan 90 vererek iki oyununda tüm dlclerini alıyorsun. Bununla birlikte re7 4 tane ekstra hikaye birlikte geliyor olaylar sonrasını anlatıyor. Ve re8'in devamını görüyorsun
hocam dlc lere cok gerek varmı dlc olunca bıraz pahalı oluyorda oyuna cok etkısı varmı yanı dlc lerın ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,369
Üyeler
185,259
Son üye
Turkoise
Geri