Hocam kendimde 15 Pro Max var katmanlardan bir tanesi kalktığı için öyle diyorlar . Arka cebinize atıp hangi telefonun üstüne otursanız öyle olma şansı var elbet . iphone 13 serisinde kırılmasa bile ekranını bozduğum telefon olmuştu .15 lerde cok sıkıntılı kırılıyor hemen dıyorlar ondan almak ıstemıyorum basta zaten bende 15 pro ıstıyordumda vazgectım suanda pahalndı zaten alınmaz 70 80K oldu
tamamdır 20K fark var arasında 60hz ıcın degıcekmıkı ?14 pro kullanıcısıyım.Almışken 15 pro al,sebebi daha hafif ve daha fazla ekrana sahip olması ve daha hızlı şarj oluyor type C sayesinde.Çok büyük farklar var mı hayır ama uzun süreli kullanımda o ağırlıktan kurtulmak çok iyi bir hissiyat.14 pro ile 14 arasında kaldıysan kesinlikle pro aldığına değecek. 120hz ekran vs 60hz ekran.
kral acılen telefona ıhtıyacım var onlarda 3 4 haftada gonderıyorlar15 pro. apple sitesinden yapıştır gitsin
Değer.Selamun Aleykum
Beyler ben telefon almak ıstıyorum acılen ve iphone 14 ve 14 pro arasında cok kararsız kaldım. Hangısını almalıyım ıkısı arasında 20K fark var sızce o fark 14 pro ıcın degermı.
Yardımcı olursanız cok sevınırım.
Reis apple sitesinde şuan stok var . Git al vallahakral baktımda onlara stok fılan yok aradada baya fark var 15 pro sımdı cok zor 14 ve 14 pro arasında hangısını almalıyım dıyorum ben 15 pro yu fılan karıstırma :d
o zaman amazon veya hepsiburada dan almanıztamamdır 20K fark var arasında 60hz ıcın degıcekmıkı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kral acılen telefona ıhtıyacım var onlarda 3 4 haftada gonderıyorlar
Hocam o 120 hz yi görüp 60 hz alırsanız yemin ederim kanser olursunuz . Acil ihtiyacım var diyerek düşük model almayın pişman olursunuz .bılemedım ozaman 14 pro alayım dıcamda 20K farkda az degıl o kalanlada appele watch fılan alsam ıyı olurduda deger dıyorsanız 14 pro alayım ozaman ?
kral appele sıtesınde varda 3 4 haftaya anca gonderıyolar ıste ama telefonsuzda olmaz suan acıl lazımReis apple sitesinde şuan stok var . Git al vallaha
tamam 14 pro alıcam ben karar verdımde bızımkılerı ıkna edemıyorum cok fark dıyolarda ıste neyse 14 pro alayım gıtsınHocam o 120 hz yi görüp 60 hz alırsanız yemin ederim kanser olursunuz . Acil ihtiyacım var diyerek düşük model almayın pişman olursunuz .
ney anlamadım kralo zaman amazon veya hepsiburada dan almanız
O zaman 14 pro alın ama aldığınıza bence pişman olacaksınız . 15 pro dururken telefonsuz mu kalayım yav derdiyle 14 pro da kalacaksınızkral appele sıtesınde varda 3 4 haftaya anca gonderıyolar ıste ama telefonsuzda olmaz suan acıl lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam 14 pro alıcam ben karar verdımde bızımkılerı ıkna edemıyorum cok fark dıyolarda ıste neyse 14 pro alayım gıtsın