Rezalet UPS kargo

imemre

80+
Reaksiyon skoru
28
Hala getirmediler kargoyu:D 17.50 gibi aradım hala gelmedi dedim ararlar sizi biraz bekleyin dediler aramazlarsa yardımcı olalım dediler 18.10 da tekrar aradım açılmıyor telefonlar gerçekten mükemmel hizmet .bu arada 19 unda sipariş ettim 20 sinde kargoya verildi ve ilçeye sadece pazartesi ve perşembe geliyorlarmış cidden mükemmel.

Ekler

• 20200625_183111.webp
    20200625_183111.webp
    83.5 KB · Hit: 52
Yoğunluktalardır. Bazen dedikleri gün yetişmiyor doğru. Ama şu bir gerçek Türkiye'nin en iyi kargo şirketi.

Biraz düşünceli olalım siz kargocu olun ben bekleyen ben size kızsam hoşunuza gider mi?
Sabırlı olun. Elektrik gitse galiba saat başı arayacaksınız. :p

Hala getirmediler kargoyu:D 17.50 gibi aradım hala gelmedi dedim ararlar sizi biraz bekleyin dediler aramazlarsa yardımcı olalım dediler 18.10 da tekrar aradım açılmıyor telefonlar gerçekten mükemmel hizmet .bu arada 19 unda sipariş ettim 20 sinde kargoya verildi ve ilçeye sadece pazartesi ve perşembe geliyorlarmış cidden mükemmel.
Benim kargomu gidip kendim aldım bugün şubede durcamış yoksa cumartesi falan gelcekmiş gidin alın bence

Benim kargomu gidip kendim aldım bugün şubede durcamış yoksa cumartesi falan gelcekmiş gidin alın bence
En sonunda onu edicem gerçekten
Post automatically merged:

Yoğunluktalardır. Bazen dedikleri gün yetişmiyor doğru. Ama şu bir gerçek Türkiye'nin en iyi kargo şirketi.

Biraz düşünceli olalım siz kargocu olun ben bekleyen ben size kızsam hoşunuza gider mi?
Sabırlı olun. Elektrik gitse galiba saat başı arayacaksınız. :p
Aynen kardeş salalım 1 ay sonra falan getirselerde olur
Post automatically merged:

Arayın durun şikayet falan edin özel araçla getiriyorlar beyler :D

Ekler

• IMG-20200625-WA0004.webp
    IMG-20200625-WA0004.webp
    165.5 KB · Hit: 41
Son düzenleme:
Keşke siz kargocu; ben müşteri olsam da azarlasam. :confused: :ROFLMAO:

Bu arada bu zamana kadar 80'den fazla siparişim vardır hiçbiri 1 ayda gelmedi. Bu virüs ortamında bile 2 haftada geldi ürünüm. Hiçbir kargo firması 1 ayda getirmez.

Geri