- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 20,746
Football Manager Fenerbahçe ile 2. sezonda UCL kazanıyorum. Sizlerin oran baya düştü şimdi.Kusura bakma ben senden daha kariyerliyim beni seçecekler.
Football Manager Fenerbahçe ile 2. sezonda UCL kazanıyorum. Sizlerin oran baya düştü şimdi.Kusura bakma ben senden daha kariyerliyim beni seçecekler.
Bende gs ile 1 sezonda ucl şampiyonu oldum ne olmuş yani?Football Manager Fenerbahçe ile 2. sezonda UCL kazanıyorum. Sizlerin oran baya düştü şimdi.![]()
mahalle takımını ben yönetiyordumFootball Manager Fenerbahçe ile 2. sezonda UCL kazanıyorum. Sizlerin oran baya düştü şimdi.![]()
Arkadaşlar burada oyun kariyerlerinizi tartışıyorsunuz fakat en büyük oyun kurma deneyimine sahip olan benim. Peste arkadaşımı Real Madrid aldığında ilk 20 saniyede 3 tane gol attım. Galatasaray seçti ben ise Real Madrid 3-0 yendi. Sanırım Şenol Hocam ile aynı seviyedeyiz![]()
cevabım yeterlidir umarımmahalle takımını ben yönetiyordumboşuna ümitlenmeyin o yüzden
Tamam belki senide yardımcı direktör olarak alırım.mahalle takımını ben yönetiyordumboşuna ümitlenmeyin o yüzden
doğruHiko baba bile daha iyi yönetir
haydaaa bizim iş yattı yine desene neyse o da en az 1 milyon falan alıyordur yine ekmeğimdeyimTamam belki senide yardımcı direktör olarak alırım.
2 maçta gol bile atamadık.Hadi ilk maç İtalya favori olarak gösterildi onu anladık. Ama bu maçı da kazanamıyorsak yazıklar olsun hoca sana hangi maçı kazanacaksın acaba.
Hocam o iş bende RTE ile konuştum yarın takımın başına geçiyorum. İban ver RTE de sana 1 milyon euro yollayacakmış.haydaaa bizim iş yattı yine desene neyse o da en az 1 milyon falan alıyordur yine ekmeğimdeyim