Neler Yeni

Rezilsin Milli Takım

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Ya aga eleme maçlarında at gibi koşuyorlardı bunlar

-Yec

80+ Bronze
Arkadaşlar burada oyun kariyerlerinizi tartışıyorsunuz fakat en büyük oyun kurma deneyimine sahip olan benim. Peste arkadaşımı Real Madrid aldığında ilk 20 saniyede 3 tane gol attım. Galatasaray seçti ben ise Real Madrid 3-0 yendi. Sanırım Şenol Hocam ile aynı seviyedeyiz :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
diyar
Arkadaşlar burada oyun kariyerlerinizi tartışıyorsunuz fakat en büyük oyun kurma deneyimine sahip olan benim. Peste arkadaşımı Real Madrid aldığında ilk 20 saniyede 3 tane gol attım. Galatasaray seçti ben ise Real Madrid 3-0 yendi. Sanırım Şenol Hocam ile aynı seviyedeyiz :kekw:
mahalle takımını ben yönetiyordum:cool: boşuna ümitlenmeyin o yüzden
cevabım yeterlidir umarım :cool:

siz hayırdır ben Fenerbahçe ile Denizlispor'a 3-0 yenildim :cool: :cool: :cool: o.O2 o.O2 o.O2

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
mustafa eyinovası
Hadi ilk maç İtalya favori olarak gösterildi onu anladık. Ama bu maçı da kazanamıyorsak yazıklar olsun hoca sana hangi maçı kazanacaksın acaba.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Hadi ilk maç İtalya favori olarak gösterildi onu anladık. Ama bu maçı da kazanamıyorsak yazıklar olsun hoca sana hangi maçı kazanacaksın acaba.
2 maçta gol bile atamadık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

haydaaa bizim iş yattı yine desene neyse o da en az 1 milyon falan alıyordur yine ekmeğimdeyim
Hocam o iş bende RTE ile konuştum yarın takımın başına geçiyorum. İban ver RTE de sana 1 milyon euro yollayacakmış.

Top Bottom