RGB DONANIM DAHİL PC TOPLAMA

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
130000
Merhabalar, oyun için bir PC topluyorum. Bu PC’de önem verdiğim şey fiyat değil performans ve görünüş. Fiyat bandı 150’yi geçmese yeter benim için. Bu fiyata monitör ve dış donanımlar dahil olacak. İşlemci olarak 7 98003XD düşünüyorum ama varsa bir öneriniz yazabilirsiniz. SSD çok ihtiyacım yok 1 TB yeterli ama hızlı olmalı. Monitör olarak Samsung’un Odyysey (Doğru yazdım mı bilmiyorum) serisi düşünüyorum. Klavye olarak Akko Monsgeek çok tavsiye aldım, Akko’dan klavye tavsiye edebilirsiniz. Aynı şekilde Razer’ın mouseları, önerildi. Başka bir marka varsa bildiğiniz yazabilirsiniz. Kulaklık ve mikrofonum halihazırda var o yüzden bütçeye onları dahil etmiyorum. Başlıkta da yazdığım gibi görünüş ve RGB benim için çok önemli. Sistem full siyah olacak RGB olarak Lian Li’nin parçaları olabilir. Bana destek olabilir ve bir PC toplayabilirseniz çok sevinirim.

İşlemci seçimin güzel, burada ana odağın ekran kartı olmalı. SSD için şu anda kullandığım kingston fury renegade önerebilirim 7000mb-6700mb okuma/yazma oranına sahip çok iyi soğutması var. Ekstra olarak klavyeni wraith adresinden alabilirsin, hem sesi & switchleri & rgb/argb ışıklandırmaları muazzam ürünler var. Mouse olarak razer viper mini kullanıyorum 3-4 yıldır ancak çok bir artısını göremedim.

Soğutucu değişebilir, bellek seçimlerinde gecikme süresi CL28-30 civarlar var iken bu belleği almak saçma olabilir hocam. SSD'e o kadar para vermeye gerek yok hemde 1TB, en azından o fiyata minimum 2TB alınır okuma ve yazma hızını da hesaba katarsak.

Öncelikle çok teşekkürler kardeşim, PSU 1200W bana fazla geldi ama 1000W yetmez mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak bu Ekran Kartında RGB var mıdır?

Öncelikle çok teşekkürler kardeşim, PSU 1200W bana fazla geldi ama 1000W yetmez mi?

Ek olarak bu Ekran Kartında RGB var mıdır?
ekran kartının phonex yazan kımsında rgb mevcutmuş 1200W koymasının sebebi muhtemel gelecek için psu yükseltmemeniz

Herkes amd nin ekran kartlarını öneriyor ama bu bütçeye rtx mi almak lazım rx mi

ekran kartının phonex yazan kımsında rgb mevcutmuş 1200W koymasının sebebi muhtemel gelecek için psu yükseltmemeniz
PSU yükseltmek zorunda olmamın sebebi nedir

Merhabalar, oyun için bir PC topluyorum. Bu PC’de önem verdiğim şey fiyat değil performans ve görünüş. Fiyat bandı 150’yi geçmese yeter benim için. Bu fiyata monitör ve dış donanımlar dahil olacak. İşlemci olarak 7 98003XD düşünüyorum ama varsa bir öneriniz yazabilirsiniz. SSD çok ihtiyacım yok 1 TB yeterli ama hızlı olmalı. Monitör olarak Samsung’un Odyysey (Doğru yazdım mı bilmiyorum) serisi düşünüyorum. Klavye olarak Akko Monsgeek çok tavsiye aldım, Akko’dan klavye tavsiye edebilirsiniz. Aynı şekilde Razer’ın mouseları, önerildi. Başka bir marka varsa bildiğiniz yazabilirsiniz. Kulaklık ve mikrofonum halihazırda var o yüzden bütçeye onları dahil etmiyorum. Başlıkta da yazdığım gibi görünüş ve RGB benim için çok önemli. Sistem full siyah olacak RGB olarak Lian Li’nin parçaları olabilir. Bana destek olabilir ve bir PC toplayabilirseniz çok sevinirim.
130k bütçede kesinlikle oled monitör + 5070ti sistem toplayın zaten overclok yapınca direk 5080 oluyor

Oyun için gereksiz bütçe var.Bu bütçenin sonuna kdaar kullanmak istiyor musunuz?
Kasa bilerek atmıyorum görünüş istiyonız akvaryum kasa alın.

dün 20k ya geliyordu bu monitör.Samsung ara ara böyle indirim yapıyor.Öğrenci indirimini kullanma imkanınız varsa güzel fiyata oled monitör alabilirsiniz.Uğraşmam derseniz size uyan samsung oled monitörlerden birisini alabilirsiniz

125.828 TL

125.828 TL
Ramlar kötü seçilmiş cl 36 yerine cl28 alınmalı,

7800x3d yerine 9800x3d

beyaz ram varsa öner dostum cl28
okursanız sistemin full siyah olmasını istemiş neden beyaz atıyorsunuz ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,239
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri