Merhaba bime rgb led geleceğini gördüm ve rgb led almaya karar verdim en fazla 130 TL olsun. Bir de sorum var ledi kessem başka yere yapıştırsam yine çalışır mı?
bim e yarın gelicek kafana yatarsa bakabilirsin onaMerhaba bime rgb led geleceğini gördüm ve rgb led almaya karar verdim en fazla 130 TL olsun. Bir de sorum var ledi kessem başka yere yapıştırsam yine çalışır mı?
ben ali expressten aldığım ledi 1.5 sene kullanmıştım vergiyle 20-30 liraya geliyor beklemek sorun değilse bakabilirsinMerhaba bime rgb led geleceğini gördüm ve rgb led almaya karar verdim en fazla 130 TL olsun. Bir de sorum var ledi kessem başka yere yapıştırsam yine çalışır mı?
anlamadım yani kabloyu kesip başka bir parçasını masanın altına bir parçasını duvara yapıştırsam olur mu ve cata neKablolarını doğru lehimlersen çalışır ve led alırsan cata almani öneririm
Şerit ledden bahsediyosunuz değilmianlamadım yani kabloyu kesip başka bir parçasını masanın altına bir parçasını duvara yapıştırsam olur mu ve cata ne
Kesme yerleri var oradan kesiceksin sonra lehim ile kablo yu takicaksinoylrcalisir veya aparat vardio u takacaksinanlamadım yani kabloyu kesip başka bir parçasını masanın altına bir parçasını duvara yapıştırsam olur mu ve cata ne