Gamepower saber güzel öneririmArkadaşlar bütçe 800 TL falan öneri alabilir miyim lütfen
Gamepower asla önermem. Kullananların bir çoğu basmama sorunundan şikayetçi.Gamepower saber güzel öneririm
Abi adam akıllı klavye yok mu ya herkes her klavyeye sallıyorGamepower asla önermem. Kullananların bir çoğu basmama sorunundan şikayetçi.
Bunun beyazı çok güzelmiş de numpadli olanı yokmu![]()
Redragon K552 Siyah Kumara Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Valla reis numpadli bildiğin varsa atarsan çok memnun olurum yaBeyazı piyasada yok herhalde . Ben numpadli başka klavye kullanıyorum satıp numpadsiz almayı düşünüyorum. Hatta linkini attığımı alacağım Allah izin verirse. Tabi sana numpad lazımsa başka bakmak lazım.
Ya bunu bende düşündüm de bı kaç arkadas salladı buna yok tanıdık marka değil bilmem ne falanparam olsa ben bunu alırdım
![]()
GameBooster G918 Fire Storm RGB Blue Switch Beyaz Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
GameBooster G918 Fire Storm RGB Blue Switch Beyaz Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G918B-WH ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
memnum olanda var olmayanda yalnız rgbsi mükemmelValla reis numpadli bildiğin varsa atarsan çok memnun olurum ya
Post automatically merged:
Ya bunu bende düşündüm de bı kaç arkadas salladı buna yok tanıdık marka değil bilmem ne falan
Arkadaşlar bütçe 800 TL falan öneri alabilir miyim lütfen