Bafır yapmıştı izleyebilrsinArkadaşlar, soru saçma gelebilir biraz ancak böyle bir şey sanırım oluyor. RGB RAM heatsink diye bir şey varmış. Bu olayı bilen bi yardım edebilirmi? nasıl olur?
bafırın youtube kanalında bir videosu var bununla ilgili ona bakabilirsinArkadaşlar, soru saçma gelebilir biraz ancak böyle bir şey sanırım oluyor. RGB RAM heatsink diye bir şey varmış. Bu olayı bilen bi yardım edebilirmi? nasıl olur?
Arkadaşlar, soru saçma gelebilir biraz ancak böyle bir şey sanırım oluyor. RGB RAM heatsink diye bir şey varmış. Bu olayı bilen bi yardım edebilirmi? nasıl olur?
Zahmetli ve biraz tuzlu olacaksa hiç bulaşmayacağım ya ben ucuza kolayca hallederim diye düşünüyordum Ozaman odaya RGB led alacağım eyw.Bildiğimiz. RAM heatsink oraya japon yapıştırıcı ile yapışmadığı için altında termal PAD var. Onu söküp yine termal pedli RGB soğutucu takıyosun. RGB çalışması için ise bir bağlantı vardı hatırlamıyorum ama.
Tuzlu değil aslında. 2 Tanesi 100 tl falandı. Ama garanti falan bozar. Bi discord bakabilir misin?Zahmetli ve biraz tuzlu olacaksa hiç bulaşmayacağım ya ben ucuza kolayca hallederim diye düşünüyordum Ozaman odaya RGB LED alacağım eyw.