Neler Yeni

RGB ŞERİT LED 5 METRE 🔥185,81TL 🔥 (AliExpress)

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Muhammed
bişey soracağım artık ali expres siparüş verilirken ne değiştri gümrük vergiler mi coğaldı yoksa belli bi ücret ürün alınması mı lazım

RONALDINHO

80+ Silver
bir zamanlar hepimiz aldık bunlardanç bdneki. yandı tabii

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Sinan
bişey soracağım artık ali expres siparüş verilirken ne değiştri gümrük vergiler mi coğaldı yoksa belli bi ücret ürün alınması mı lazım
Üst limit 30 euro oldu ve vergi %30 dan %60 a çıktı.
Bazı ürünlere ekstra ÖTV çıkıyormuş tam olarak içeriğini bilmiyorum.
Yine bazı ürünleri sebepsizce değerinden düşük gösterdin deyip farklı fiyat koyup ekstra vergi ve masraf ücretleriyle baya baya yüksek ücretler ödemeye zorluyorlarmış.
Denemelik bende farklı bir ürün alacam bakalım farklı bir şey çıkıcak mı merak ediyorum. En kötü verdiğin para yanar.
bunlar parça parça kullanılıyor mu ? Mesela birazını masaya birazını tv arkasına gibi.

Kesilme noktaları var oralardan kesebilirsin fakat kesilen ledleri kullanmak için ekstra olarak kontrolcü alman gerekiyor. Türkiye de kontrolcü fiyatları led fiyatlarıyla aynı hatta daha pahalı. O yüzden kaç metre lazımsa al 2. için tekrar sipariş geç.

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Muhammed
Üst limit 30 euro oldu ve vergi %30 dan %60 a çıktı.
Bazı ürünlere ekstra ÖTV çıkıyormuş tam olarak içeriğini bilmiyorum.
Yine bazı ürünleri sebepsizce değerinden düşük gösterdin deyip farklı fiyat koyup ekstra vergi ve masraf ücretleriyle baya baya yüksek ücretler ödemeye zorluyorlarmış.
Denemelik bende farklı bir ürün alacam bakalım farklı bir şey çıkıcak mı merak ediyorum. En kötü verdiğin para yanar.

Kesilme noktaları var oralardan kesebilirsin fakat kesilen ledleri kullanmak için ekstra olarak kontrolcü alman gerekiyor. Türkiye de kontrolcü fiyatları led fiyatlarıyla aynı hatta daha pahalı. O yüzden kaç metre lazımsa al 2. için tekrar sipariş geç.
Tamamda zaten gümrük vs vergi önden ödüyoruz neden paramız yanıyor ki

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Sinan
Tamamda zaten gümrük vs vergi önden ödüyoruz neden paramız yanıyor ki
Gümrükte duran arkadaş diyor ki bu ürünün fiyatı gerçeği yansıtmıyor yeni fiyat belirlemek gerekli. Sonra araya gümrük sunum ücreti vergisi cartı curtu diye bir sürü fiyatlandırma giriyor ürünü aldığın fiyatın 10 katına çıkarıyorlar ve sende mecburen alamıyorsun. İade etmeye kalksan karşı taraf ürünü sizin gümrükten almam diyor.
Bir de kargo ücretini de araya sıkıştırıp fiyat arttıran memurlar var falan.
Yani bu aralar ürünün elinize ulaştırmamak için değişik bahaneler sunabilirler. O yüzden alırken paranızın yanacağını göz önünde bulundurup ürün sipariş geçin.

Milli sporcu Deniz Akbıyık:

"Milli takımda kullanmak için yurt dışından spor malzemesi sipariş ettim Fransa'dan, 29€ ürün, 13€ kargosu var.

Bugün kargo geldi, devletimiz 90€ vergilendirmiş. Siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz?"
photo_2024-09-08_19-18-46.jpg

photo_2024-09-08_19-18-38.jpg

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Muhammed
Gümrükte duran arkadaş diyor ki bu ürünün fiyatı gerçeği yansıtmıyor yeni fiyat belirlemek gerekli. Sonra araya gümrük sunum ücreti vergisi cartı curtu diye bir sürü fiyatlandırma giriyor ürünü aldığın fiyatın 10 katına çıkarıyorlar ve sende mecburen alamıyorsun. İade etmeye kalksan karşı taraf ürünü sizin gümrükten almam diyor.
Yani bu aralar ürünün elinize ulaştırmamak için değişik bahaneler sunabilirler. O yüzden alırken paranızın yanacağını göz önünde bulundurup ürün sipariş geçin.

"Milli takımda kullanmak için yurt dışından spor malzemesi sipariş ettim Fransa'dan, 29€ ürün, 13€ kargosu var.

Bugün kargo geldi, devletimiz 90€ vergilendirmiş. Siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz?"
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
3450 TL vergi mi cıktıı ohaa ne aldın ki reis hayırlı olsun

KingDeViL

80+ Bronze

muhammet_ctnky

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
muhammet emin çetinkaya
Bundan alsak TV ile uyumlu renk yapabilir miyiz? Mesela Tv’de alevli bi sahne var diyelim bu turuncu yanar mı o sahnede?
tvyi bilmem ama ben W2812B led alıp arduinoya bağlayarak amblight sistemini yaptım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,160
İsim
a l p e r
Bundan alsak TV ile uyumlu renk yapabilir miyiz? Mesela Tv’de alevli bi sahne var diyelim bu turuncu yanar mı o sahnede?
o olmaz. tvnin içindeki ledlerle birleştirmen gerekir

rayli82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Bay Koçak

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam vergi olayında bence bir şey yapamazlar vergisi önceden ödenmiş ürüne 2. vergi kesecek halleri yok vergisi önden ödenmemiş ürün almayın zaten ben bu dönemde bir kaç ürün aldım aliexpress choice indirim konusuda son sayfalarda mesajım duruyor aliexpress dünyanın her yerine kargo bedava olacak şekilde 0.99 cent ile ürün satıyor yani vergi olmasa biz aliexpressten ürünü 0.99 cente 35 TL'ye alacağız.

Ben görselde ekledim eski dönemde yüzde 30 vergi ile 0.99 luk ürünler 75-90tl arasında geliyordu şu an yüzde 60 vergi ile 120-140tl arasına geliyor.

0.99 cente 2.5 dolar vergi kesiyor bu saf cergi vergilerin isimleride yazıyor onuda mesajıma eklemiştim.Yani önden ödenen vergi üstüne vergi koyamazlar bence .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,007,030
Üyeler
159,572
Son üye
libitinapnr