Rgb Şerit Led Önerisi

YusufShn01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
641
Selamün aleyküm hayırlı sabahlar. Odamda heryeri rgb döşedim ampul, ambians ışığı vs vs. fakat kullandığım şerit led mavi renkli. Rgb led almak istiyorum 5 metre. Osram markasını kullanmaya dikkat ediyorum sıkıntı yaşamamak için fakat osram markanın rgb şerit ledlerini bulamadım. Bana önerebileceğiniz 5 metre şerit led var mı ? Uzun vadede kullanacağım o yüzden bütçe abartılmadığı sürece sorun değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak belirtmek istediğim bir husus daha var;
Hoş olacak ambians ışığı önerilerine de açığım

hocam torunluk bir şey mi bekliyosunuz ver 600 700 kaç liraysa philips al link bırakıcam buluyum

Selamün aleyküm hayırlı sabahlar. Odamda heryeri rgb döşedim ampul, ambians ışığı vs vs. fakat kullandığım şerit led mavi renkli. Rgb led almak istiyorum 5 metre. Osram markasını kullanmaya dikkat ediyorum sıkıntı yaşamamak için fakat osram markanın rgb şerit ledlerini bulamadım. Bana önerebileceğiniz 5 metre şerit led var mı ? Uzun vadede kullanacağım o yüzden bütçe abartılmadığı sürece sorun değil.

Ek olarak belirtmek istediğim bir husus daha var;
Hoş olacak ambians ışığı önerilerine de açığım
Hocam odanızın ışıklandırmasını paylaşabilir misiniz merak ettimde, bende böyle bir şey yapmak istiyorum çünkü :)

hocam torunluk bir şey mi bekliyosunuz ver 600 700 kaç liraysa philips al link bırakıcam buluyum
en azından 2 yıl sorun çıkarmayacak bir ürün arıyorum, bu yüzden işini sağlam yapan kaliteli bir markaya yöneleceğim

uzun ömürlü dediğin led senin kullanımına da bağlı kalitesiz bir ledi 7/24 çalıştırırsan lehimleri atar. Ama şöyle akşamları 3-4 saat açık kalsa yeter diyosan a101 dekini al işte

en azından 2 yıl sorun çıkarmayacak bir ürün arıyorum, bu yüzden işini sağlam yapan kaliteli bir markaya yöneleceğim
öyle bir marka varsa ucuz fiyata bana da lazım konuyu güncellersin bulursan

uzun ömürlü dediğin led senin kullanımına da bağlı kalitesiz bir ledi 7/24 çalıştırırsan lehimleri atar. Ama şöyle akşamları 3-4 saat açık kalsa yeter diyosan a101 dekini al işte

öyle bir marka varsa ucuz fiyata bana da lazım konuyu güncellersin bulursan
Ucuza bulabileceğimi düşünmüyorum. Tabii ki bulursam atarım 😊

Hocam odanızın ışıklandırmasını paylaşabilir misiniz merak ettimde, bende böyle bir şey yapmak istiyorum çünkü :)
Yakın çekimde böyle görünüyor. Tavan lambası olarak osram markasının RGB ampulünü kullandım. Hem soğuk beyaz hem de Güneş rengi var ana renkler olarak. Ben günlük kullanımda soğuk beyaz rengini kullanıyorum. Gece lambası olarak da mavi rengi en kısık ayarda kullanıyorum. 6 aydır kullanıyorum sıkıntı çıkarmadı çok şükür. Şerit ledler dediğim gibi osram marka fakat sadece mavi renkli, 2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı hâlâ. Ambians ışığı olarak da masanın en tepesinde 2 adet lamba var sağ ve solda, onlar da yukarıdan aşşağı masanın arka tarafını aydınlatıyor. Usb ile çalıştıkları için powerbank e bağladım, kumanda ile açıp kapatabiliyorum onları. Rgb olduğu için her rengi var ve güzel modları da var, 2 haftadır kullanıyorum sıkıntı çıkmadı henüz, linklini bırakayım;

Ekler

• IMG_20221230_191715.jpg
    IMG_20221230_191715.jpg
    3.6 MB · Hit: 114
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,872
Üyeler
184,353