Kullanıcı adın başka birisinde varsa sıfırlama atabilir bu hesabın çalındığına işaret etmiyor.Merhaba maile bakarken bi anda riottan şifre değişme isteği diye mail geldi girip şifremi değiştim + önlem olarak ne yapabilirim
ne olur ne olmaz önlem için demiştimKullanıcı adın başka birisinde varsa sıfırlama atabilir bu hesabın çalındığına işaret etmiyor.
Önlem alabileceğin bir yöntem yok. Epostanı veya hesabını kimseyle paylaşmazsan sorun olmaz zaten. Veya gidip linke basıp bir şey indirmediğin sürece çalınmaz hesabın.ne olur ne olmaz önlem için demiştim
belki fake link olabilir şifre değişme gidip telaşla bastıysam o sıkıntı çkarırÖnlem alabileceğin bir yöntem yok. Epostanı veya hesabını kimseyle paylaşmazsan sorun olmaz zaten. Veya gidip linke basıp bir şey indirmediğin sürece çalınmaz hesabın.
Ss atar mısın? Fake olsaydı anlaşılırdı veya spama düşer genelde.belki fake link olabilir şifre değişme gidip telaşla bastıysam o sıkıntı çkarır
çözdüm hocam sıkıntı yokmuş mail doğruymuşSs atar mısın? Fake olsaydı anlaşılırdı veya spama düşer genelde.
büyük ihtimalle böyle olmuşturKullanıcı adın başka birisinde varsa sıfırlama atabilir bu hesabın çalındığına işaret etmiyor.