mailimde spamda hiçbir yerde hiçbir şekilde yok 3 4 defa göndermeme rağmen mail doğru sebebi nedir bilet attım ama çok geç cevaplıyorlar yoğun oldukları için bir bilgisi olan varmı
kafayı yemek üzereyim gelmedi riot gönderdik dedi bilet attım ona rağmen gelmedi ne yapacağım bilmiyorum elim kolum bağlı
imkanı yok harf harf 99999 kere kontrol ettim hem pc den hem telefondan 2 gündür mail adresim açık sadece riotdan gelmiyor riotdaki e postam da doğruYanlış maile bakmış olabilir misiniz?
imkanı yok harf harf 99999 kere kontrol ettim hem pc den hem telefondan 2 gündür mail adresim açık sadece riotdan gelmiyor riotdaki e postam da doğru
attım dönüş bekliyorum ama ne olacak böyle onlar 2 kere ilettiğini söylediler ama hiç gelmiyor resmi siteden şifre sıfırlama gönderip kendinde yapabilirsin diyorlar yine gelmiyorBir daha bilet atın
olamaz hesap kimsede yok ve riot hesabın benim e postamda olduğunu söylüyorBirisi e-postani değiştirmiş olabilir mi?
şifre sıfırlama bağlantım gelmiyor her türlü mail geliyor ama sizden gelmiyor dedim ssleri paylaştımNe yüzünden ticket attınız Riot'a?
olamaz hesap kimsede yok ve riot hesabın benim e postamda olduğunu söylüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
şifre sıfırlama bağlantım gelmiyor her türlü mail geliyor ama sizden gelmiyor dedim ssleri paylaştım