Neler Yeni

Riot Yetkililerine bir şey söyleyecek olsanız ne söylersiniz?

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
HWID Ban atılabilen durumlardan birkaçı:
Bug kullanmak
Hile
Ailevi-Manevi değerlere küfür-hakaret, ırkçılık, cinsiyetçilik.
Hesap paylaşımı.
Tehdit, sözlü-görsel taciz.
Gibi birçok şey var.
Hadi diyelim ki sen yapmadın ama hesap paylaştın. O arkadaşın yaptıysa bunun da mazereti yok.

Bir bug varsa zaten bu bildiriliyor. Kimi zaman minipatch (indirme gerektirmeyen şeyler) kimi zaman ise güncellemelerle düzeliyor. Sen bu bugı kullandıysan her türlü banı yersin çünkü senin görevin bunu fark ettiysen oyun içinden raporlamak veya bilet ile bildirmek.

Bak oyundaki diğer kullanıcılara karşılık seni önde tutacak her şey ban sebebidir. Makro olsun bug kullanmak olsun. Bu tip şeyler. Ayrıca Vanguard her şeyi tarıyor. Senin görev yöneticinde gözüken her program var ya heh hepsini tarıyor ve eğer içerisinden 3.parti yazılım çıkarsa da gereği yapılıyor. Şimdi her şey dedim diye monitörün 165Hz olmasıdır 240Hz olmasıdır bunlar değil.

Hile yapmaya meyilli olduğunu buradan belli ediyorsun. Hile yapmayı bile kabullenmişsin farkında değilsin.

(Kendi cevabım)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Direkt ben cevaplayayım.
Evet First Strike olsun VCT Olsun bu tip turnuvalarda oynayan takımlar ilk 8'e kaldıklarında farklı clientten oyuna giriyorlar. Bu da Hile gibi 3.parti yazılımlar için bir önlem. Ki adam eski versiyondaki hileyi hiç yayınlanmamış olan yeni sürümde kullanamasın.

Sunucu olarak da büyük turnuvalarda kullanılan sunucular değişebiliyor.
Hile kulanmaya megili ne acaba açıklar mısın çünkü ilk defa senden duydum ki bir insan ya hile kulanır veya da kullanmaz buna megilli falan olmaz. İstesem çok rahat kulanırdım sonuç olarak hiller çok ucuz galiba çünkü hile oranı son zamanlarda %69 oranında artış gösterdikten sonra bu ban atma olayaları oldu gelen geçene ban atılıyor bu çözüm degil sadece geliştirici ekibin çaresizligidir veya da umursamazlıgıdır ki oyuncuyu umursasaydı en azından herkese otomatik oluşturulan iki tane falan olan otomatik mesaj göndermezdi ban yeme meselemde o bahsettigin maddelerin hiçbirini yapmamış olamama rağmen ban yedim hile konusunda bahsettigim nokta sadece bir ironiydi ki maalesef YouTube girince hala hile videoları çeken kişiler ve oyunda hile yapıp oyunu oynamaya devam eden kişiler hala var bu hile konusunda en başarılı ekip Rainbow Six Siege ekibirdir keşke biraz onları örnek alsalarmış.

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal

Shiden

80+ Bronze
Hepsi bot artık. Kufur bile ediyorum ben. Bir şey demiyorlar.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
vplerde indirim mesela steamde skinler çok ucuz çok olmasada ülkemilze uyarlı ancak ben delipop seti almak için 400tl veriyorum 400tl çok pahalı ya

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
ARTIK VALORANT A HER GÜNCELLEMEDE AJAN GETİRME RİOT ADAM!

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
Dahası  
Reaksiyon skoru
209