Neler Yeni

Riot Yetkililerine bir şey söyleyecek olsanız ne söylersiniz?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,525
İsim
ArtiAnius
Soracağım tek şey turnuvalar için ek bir sunucu açıp orda farklı bir arayüzle mi oynuyolar yoksa ek bir launcher falan mı var

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
hile yapmadıgın sürece hwid ban yenmemeli ki bu sebeple bir çok kişi ban yiyor bunlardan biride benim boşa ban yedim ve ticekt attıgım zamanda bu durumdan muzdarip herkese bir kaç tane önceden hazırlanmış yazıyı göndermeleri ve çözüm yerine daha da bu konuyla ilgili mesaj atarsanız geçersiz sayılacaktır falan diyorlar hani en agrıma giden olayda hile yapıp hala ban yemeyen tayfanın oyunda olması
HWID Ban atılabilen durumlardan birkaçı:
Bug kullanmak
Hile
Ailevi-Manevi değerlere küfür-hakaret, ırkçılık, cinsiyetçilik.
Hesap paylaşımı.
Tehdit, sözlü-görsel taciz.
Gibi birçok şey var.
Hadi diyelim ki sen yapmadın ama hesap paylaştın. O arkadaşın yaptıysa bunun da mazereti yok.
(bug meseleside tamamen oyunu yapan ekiple alakalı oldugunu düşünüyorum bug yaptı diye hwid ban yiyen de çok bu durum tamamen oyun yapımcısıyla alakalı bir durum ki bugı düzeltmek zorundalar oyuncu buldu diye bagı saçma şekilde ban yemesi saçma
Bir bug varsa zaten bu bildiriliyor. Kimi zaman minipatch (indirme gerektirmeyen şeyler) kimi zaman ise güncellemelerle düzeliyor. Sen bu bugı kullandıysan her türlü banı yersin çünkü senin görevin bunu fark ettiysen oyun içinden raporlamak veya bilet ile bildirmek.
en kötü bug yaptı diye bir hafta veyada daha uzun süre dereceli maça falan giremesin sonra bug düzeltisin
Bak oyundaki diğer kullanıcılara karşılık seni önde tutacak her şey ban sebebidir. Makro olsun bug kullanmak olsun. Bu tip şeyler. Ayrıca Vanguard her şeyi tarıyor. Senin görev yöneticinde gözüken her program var ya heh hepsini tarıyor ve eğer içerisinden 3.parti yazılım çıkarsa da gereği yapılıyor. Şimdi her şey dedim diye monitörün 165Hz olmasıdır 240Hz olmasıdır bunlar değil.
tek pişmanlıgım keşke hile yapsaydım da öyle ban yeseydim en azından bu kadar sinir olmazdım bu duruma
Hile yapmaya meyilli olduğunu buradan belli ediyorsun. Hile yapmayı bile kabullenmişsin farkında değilsin.

(Kendi cevabım)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soracağım tek şey turnuvalar için ek bir sunucu açıp orda farklı bir arayüzle mi oynuyolar yoksa ek bir launcher falan mı var
Direkt ben cevaplayayım.
Evet First Strike olsun VCT Olsun bu tip turnuvalarda oynayan takımlar ilk 8'e kaldıklarında farklı clientten oyuna giriyorlar. Bu da Hile gibi 3.parti yazılımlar için bir önlem. Ki adam eski versiyondaki hileyi hiç yayınlanmamış olan yeni sürümde kullanamasın.

Sunucu olarak da büyük turnuvalarda kullanılan sunucular değişebiliyor.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,525
İsim
ArtiAnius
HWID Ban atılabilen durumlardan birkaçı:
Bug kullanmak
Hile
Ailevi-Manevi değerlere küfür-hakaret, ırkçılık, cinsiyetçilik.
Hesap paylaşımı.
Tehdit, sözlü-görsel taciz.
Gibi birçok şey var.
Hadi diyelim ki sen yapmadın ama hesap paylaştın. O arkadaşın yaptıysa bunun da mazereti yok.

Bir bug varsa zaten bu bildiriliyor. Kimi zaman minipatch (indirme gerektirmeyen şeyler) kimi zaman ise güncellemelerle düzeliyor. Sen bu bugı kullandıysan her türlü banı yersin çünkü senin görevin bunu fark ettiysen oyun içinden raporlamak veya bilet ile bildirmek.

Bak oyundaki diğer kullanıcılara karşılık seni önde tutacak her şey ban sebebidir. Makro olsun bug kullanmak olsun. Bu tip şeyler. Ayrıca Vanguard her şeyi tarıyor. Senin görev yöneticinde gözüken her program var ya heh hepsini tarıyor ve eğer içerisinden 3.parti yazılım çıkarsa da gereği yapılıyor. Şimdi her şey dedim diye monitörün 165Hz olmasıdır 240Hz olmasıdır bunlar değil.

Hile yapmaya meyilli olduğunu buradan belli ediyorsun. Hile yapmayı bile kabullenmişsin farkında değilsin.

(Kendi cevabım)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Direkt ben cevaplayayım.
Evet First Strike olsun VCT Olsun bu tip turnuvalarda oynayan takımlar ilk 8'e kaldıklarında farklı clientten oyuna giriyorlar. Bu da Hile gibi 3.parti yazılımlar için bir önlem. Ki adam eski versiyondaki hileyi hiç yayınlanmamış olan yeni sürümde kullanamasın.

Sunucu olarak da büyük turnuvalarda kullanılan sunucular değişebiliyor.
Peki bizdeki arayüzün böyle olma sebebi farklı client ten kaynak lı demi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Peki bizdeki arayüzün böyle olma sebebi farklı client ten kaynak lı demi
Arayüz vb. bir farkı yok diye biliyorum.
Sadece sürüm farklı.
Mesela 2.04 güncellemesiyle Ascent middeki kuleye bir afiş yerleştirilmişti.
Ancak oyuncular farklı clientten girdiği için maçta eski hali vardı.

Gibi gibi şeyler var.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,965
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
''Şu aralar oyuna çok fazla şampiyon getiriyorsunuz. Senede 1 en fazla 2 tane şampiyon getirin'' derdim.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
''Şu aralar oyuna çok fazla şampiyon getiriyorsunuz. Senede 1 en fazla 2 tane şampiyon getirin'' derdim.
VALORANT İçin mi?
VALORANT İçinse her act yeni ajan geliyor.

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen

Excator23cm

80+ Gold
Neden internet kafe'lere ban atıyorsunuz?

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Sunucularda sucuk pişirmeyi bırakmalarını söylerdim

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Neden internet kafe'lere ban atıyorsunuz?
İnternet kafede hile açan olursa o pcden oyuna giren her hesap ban yiyor zaten .d
İnternet kafelere ban atsalar korona çıkana kadar İnternet kafeleri gezip rp dağıtmazlardı :D

Top Bottom