hile yapmadıgın sürece hwid ban yenmemeli ki bu sebeple bir çok kişi ban yiyor bunlardan biride benim boşa ban yedim ve ticekt attıgım zamanda bu durumdan muzdarip herkese bir kaç tane önceden hazırlanmış yazıyı göndermeleri ve çözüm yerine daha da bu konuyla ilgili mesaj atarsanız geçersiz sayılacaktır falan diyorlar hani en agrıma giden olayda hile yapıp hala ban yemeyen tayfanın oyunda olması
HWID Ban atılabilen durumlardan birkaçı:
Bug kullanmak
Hile
Ailevi-Manevi değerlere küfür-hakaret, ırkçılık, cinsiyetçilik.
Hesap paylaşımı.
Tehdit, sözlü-görsel taciz.
Gibi birçok şey var.
Hadi diyelim ki sen yapmadın ama hesap paylaştın. O arkadaşın yaptıysa bunun da mazereti yok.
(bug meseleside tamamen oyunu yapan ekiple alakalı oldugunu düşünüyorum bug yaptı diye hwid ban yiyen de çok bu durum tamamen oyun yapımcısıyla alakalı bir durum ki bugı düzeltmek zorundalar oyuncu buldu diye bagı saçma şekilde ban yemesi saçma
Bir bug varsa zaten bu bildiriliyor. Kimi zaman minipatch (indirme gerektirmeyen şeyler) kimi zaman ise güncellemelerle düzeliyor. Sen bu bugı kullandıysan her türlü banı yersin çünkü senin görevin bunu fark ettiysen oyun içinden raporlamak veya bilet ile bildirmek.
Bak oyundaki diğer kullanıcılara karşılık seni önde tutacak her şey ban sebebidir. Makro olsun bug kullanmak olsun. Bu tip şeyler. Ayrıca Vanguard her şeyi tarıyor. Senin görev yöneticinde gözüken her program var ya heh hepsini tarıyor ve eğer içerisinden 3.parti yazılım çıkarsa da gereği yapılıyor. Şimdi her şey dedim diye monitörün 165Hz olmasıdır 240Hz olmasıdır bunlar değil.
Direkt ben cevaplayayım.
Evet First Strike olsun VCT Olsun bu tip turnuvalarda oynayan takımlar ilk 8'e kaldıklarında farklı clientten oyuna giriyorlar. Bu da Hile gibi 3.parti yazılımlar için bir önlem. Ki adam eski versiyondaki hileyi hiç yayınlanmamış olan yeni sürümde kullanamasın.
Sunucu olarak da büyük turnuvalarda kullanılan sunucular değişebiliyor.
HWID Ban atılabilen durumlardan birkaçı:
Bug kullanmak
Hile
Ailevi-Manevi değerlere küfür-hakaret, ırkçılık, cinsiyetçilik.
Hesap paylaşımı.
Tehdit, sözlü-görsel taciz.
Gibi birçok şey var.
Hadi diyelim ki sen yapmadın ama hesap paylaştın. O arkadaşın yaptıysa bunun da mazereti yok.
Bir bug varsa zaten bu bildiriliyor. Kimi zaman minipatch (indirme gerektirmeyen şeyler) kimi zaman ise güncellemelerle düzeliyor. Sen bu bugı kullandıysan her türlü banı yersin çünkü senin görevin bunu fark ettiysen oyun içinden raporlamak veya bilet ile bildirmek.
Bak oyundaki diğer kullanıcılara karşılık seni önde tutacak her şey ban sebebidir. Makro olsun bug kullanmak olsun. Bu tip şeyler. Ayrıca Vanguard her şeyi tarıyor. Senin görev yöneticinde gözüken her program var ya heh hepsini tarıyor ve eğer içerisinden 3.parti yazılım çıkarsa da gereği yapılıyor. Şimdi her şey dedim diye monitörün 165Hz olmasıdır 240Hz olmasıdır bunlar değil.
Hile yapmaya meyilli olduğunu buradan belli ediyorsun. Hile yapmayı bile kabullenmişsin farkında değilsin.
(Kendi cevabım)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Direkt ben cevaplayayım.
Evet First Strike olsun VCT Olsun bu tip turnuvalarda oynayan takımlar ilk 8'e kaldıklarında farklı clientten oyuna giriyorlar. Bu da Hile gibi 3.parti yazılımlar için bir önlem. Ki adam eski versiyondaki hileyi hiç yayınlanmamış olan yeni sürümde kullanamasın.
Sunucu olarak da büyük turnuvalarda kullanılan sunucular değişebiliyor.
Arayüz vb. bir farkı yok diye biliyorum.
Sadece sürüm farklı.
Mesela 2.04 güncellemesiyle Ascent middeki kuleye bir afiş yerleştirilmişti.
Ancak oyuncular farklı clientten girdiği için maçta eski hali vardı.
İnternet kafede hile açan olursa o pcden oyuna giren her hesap ban yiyor zaten .d
İnternet kafelere ban atsalar korona çıkana kadar İnternet kafeleri gezip rp dağıtmazlardı